reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja tez już po [emoji4] moje malenstwo ma 4,5cm ( @Dariana idziemy rowno, na kiedy tp? [emoji4] )
Widzialam jak macha nozkami [emoji173] tp przesunął mi sie na 13.01 wczesniej bylo 15.01 [emoji4]
USG szczegolowe bede miala 6 lipca [emoji4]
20180626_180720.jpg

Załączniki

• 20180626_180720.jpg
    20180626_180720.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 250
Ja tez już po [emoji4] moje malenstwo ma 4,5cm ( @Dariana idziemy rowno, na kiedy tp? [emoji4] )
Widzialam jak macha nozkami [emoji173] tp przesunął mi sie na 13.01 wczesniej bylo 15.01 [emoji4]
Zobacz załącznik 871186
Ojejejej ale słodziaczek [emoji7] gratulacje. Jejku dziewczyny dopiero pecherzyki ledwo były, a już takie misiaczki tam mamy! Ktory masz tydzien dzisiaj ?

Zobacz załącznik 871186

Pięknie [emoji173] gratuluję :-) termin mam na 15.01 bez zmian od ostatniego USG :-) piękne zdjęcie [emoji7]
Ja USG prenatalne mam 9.07

Dzięki dziewczyny [emoji11]

reklama
Zaglądam po całym dniu pracy i widzę kolejne piękne dzidziusie [emoji4] gratuluję !

Co do tego zamartwiania się , wiecie to już jest wpisane w bycie matką ,te zmartwienia to już będę niestety na zawsze ..no tak to już jest , że martwimy się o nasze dzieci od momentu poczęcia do dorosłości. Ja staram się po prostu nie myśleć negatywnie i czymś cały czas się zajmować żeby nie myśleć za dużo ..

Emilia ,jak ty się czujesz ? Radzisz sobie ? Kiedy idziesz do szpitala ? Dobrze ,że piszesz, w takim momencie trzeba to wyrzucać z siebie . Tu na forum też jest taki wątek " ciąża po poronieniu " , gdzie możesz się wygadać i na pewno otrzymasz od dziewczyn wsparcie.

Do góry