reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

To u mnie sprawa wygląda podobnie [emoji2] na każdą wizytę ze mną nie gania, ale dziś na prenatalnych ze mną był [emoji2]

Dziewczyny, z moim dzieciątkiem wszystko ok na usg. Na badania z krwi, musimy poczekać jakieś 10 dni. Samo usg trwało pół godziny czyli dosyć długo. Ale badał dosłownie wszystko, łącznie z przepływem krwi do macicy. Wszytko fajnie wyjaśniał i pokazywał. A No i raczej 3:0 czyli kolejna dziewczynka, bo miedzy nogami nic nie ma [emoji16]Ale wiadomo, za wcześnie na 100% choć już odebrał mężowi nadzieję. [emoji1]

Zobacz załącznik 870766

Kolejna dziewczynka styczniowa ;) ja tez mam cicha nadzieje ze będzie dziewczynka mamy już syna ;) może i ja się dowiem 13 co ma pomiędzy nogami ;)

reklama
To u mnie sprawa wygląda podobnie [emoji2] na każdą wizytę ze mną nie gania, ale dziś na prenatalnych ze mną był [emoji2]

Dziewczyny, z moim dzieciątkiem wszystko ok na usg. Na badania z krwi, musimy poczekać jakieś 10 dni. Samo usg trwało pół godziny czyli dosyć długo. Ale badał dosłownie wszystko, łącznie z przepływem krwi do macicy. Wszytko fajnie wyjaśniał i pokazywał. A No i raczej 3:0 czyli kolejna dziewczynka, bo miedzy nogami nic nie ma [emoji16]Ale wiadomo, za wcześnie na 100% choć już odebrał mężowi nadzieję. [emoji1]

Zobacz załącznik 870766
Ooo kolejna dziewuszka :-) ale super!

Ja nie wiem jak to jest u mnie, na ile czuję że to dziewczynka a na ile sobie wmawiam [emoji23]
Domyślam sie ze moze byc bardziej pragnienie niz przeczucie [emoji12] u mnie to pierwsze dziecko, więc naprawde wszystko jedno oby zdrowe [emoji173] mąż oczywiście marzy o synku, ja tez zawsze chciałam pierwszego chłopca, a od kiedy wiem o ciazy to przestalam miec preferencje [emoji4] ale tak jak mowie, intuicja mowi co innego [emoji4]

Dola mam dziś strasznego, plecy mnie bolą co poleżę czy posiedzę i brzuch pobolewa do tego zygac się chce. Po prostu chyba zaraz się popłaczę z tego wszystkiego.

Domyślam sie ze moze byc bardziej pragnienie niz przeczucie [emoji12] u mnie to pierwsze dziecko, więc naprawde wszystko jedno oby zdrowe [emoji173] mąż oczywiście marzy o synku, ja tez zawsze chciałam pierwszego chłopca, a od kiedy wiem o ciazy to przestalam miec preferencje [emoji4] ale tak jak mowie, intuicja mowi co innego [emoji4]
Mi przy pierwszym także było obojętnie aby tylko zdrowe, jednak miałam przeczucie że chłopiec i mam synka :-)

A teraz tak bardzo pragnę córeczki że jeżeli się nie powiedzie to będziemy próbować jeszcze raz [emoji23]

reklama
Ja już po prenatalnych. Wszystko ok.
Prawdopodobnie będzie chłopak.
Dostałyście na prenatalnych jakieś zdjęcia?
Bo mi nic nie dał, a z wrażenia zapomniałam zapytać...

Zuzanka1402, mi też nie dali zdjęć, tylko opis :( ale może dlatego, że miałam refundowane to badanie, a nie w jakiejś prywatnej klinice...

Do góry