reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ja wiem, ze moze nie jestem najlepsza osoba zeby to mowic, ale... Mysl pozytywnie [emoji4] bede trzymac kciuki, musi byc dobrze! [emoji110][emoji8]
Inka91 każdy chyba ma złe przeczucia ale myślę że nasza wyobraźnia działa na pełnych obrotach[emoji16]mnie już mdli ale nie wiem czy to stres czy z ciąży. Jak myślicie dziś mam 11+4 jakie USG mi zrobi?przez pochwę czy już na brzuchu?

Sporo dziś wizyt - za wszystkie trzymam kciuki.
U mnie jak na razie częstsze są wizyty u diabetologa niż u ginekologa [emoji23] jutro właśnie jadę do diab i po cichu liczę, że może udało się mojej Pani dr załatwić dla mnie sprzęt dzięki któremu czas ciąży będzie nieco łatwiejszy. Na razie jestem wykończona ciągłymi pomiarami cukru i tymi wahaniami 50-200 chociaż w sumie wiedziałam co mnie czeka więc nie powinnam narzekać.

Cześć Dziewczyny :) śledzę Was od jakiegoś czasu, ale wreszcie dałam radę doczytać do końca. Termin mam na 4 stycznia, ale wg prenatalnych na 28 grudnia. Ale już tu chyba z Wami zostanę :) Też mam dzisiaj wizytę, o 18.
Czy Wasi partnerzy/mężowie towarzyszą Wam przy USG? Czy raczej jesteście same?
Witamy [emoji4] moj ze mną [emoji4] ostatnio nie mogl no był w szpitalu i strasznie ubolewa", ale za tydzien idziemy razem [emoji4]

Cześć Dziewczyny :) śledzę Was od jakiegoś czasu, ale wreszcie dałam radę doczytać do końca. Termin mam na 4 stycznia, ale wg prenatalnych na 28 grudnia. Ale już tu chyba z Wami zostanę :) Też mam dzisiaj wizytę, o 18.
Czy Wasi partnerzy/mężowie towarzyszą Wam przy USG? Czy raczej jesteście same?
Mój zawsze jest. Chyba, że akurat pracuje.

Mój mąż ze mną jeszcze nie był ;) zawsze jak mam wizyte to on pracuje teraz 3 lipca uda nam się razem isc. Później prenatalne 13 również razem.

Mój mąż moze w końcu jutro ze mna pójdzie, jak zdazy wrocic z pracy [emoji4] a wchodzicie od razu czy pytacie czy mozecie wejść z partnerem?

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty[emoji110] będzie dobrze dziewczyny! [emoji106]

Mój mężczyzna jeszcze nie był ze mną na USG, chcemy iść razem na połówkowe prywatne.

Do góry