reklama
Oj to widzę dzisiaj będziemy miała co oglądać - mówię o maleństwachTrzymam kciuki!
Ja też dzisiaj...
Pozdrawiam[emoji137] i czekam z niecierpliwością
Misza95
Moderator
Powiem szczerze, ze przed poprzednią wizyta nie mialam az tak. Nie wiem czym jest to spowodowane, moze im dalej tym bardziej bede sie denerwować. Na pewno nie pomaga fakt ze ustaly mi prawie wszystkie objawy, tylko piersi troche bolą.Ja też mam jutro stresik jest ale widzę, że wszystkie tak mamy [emoji846]
paulenka91
Fanka BB :)
Czesc[emoji3]Ja też dziś 17.30..stres taki że masakra.trzymam za wszystkie wizyty kciuki [emoji11]
marzenka1810
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i dobre wieści [emoji7]
Ja za tydzień wizytuje i też już odliczam, dziś zaczynam 13 tydzień [emoji11]
Ja za tydzień wizytuje i też już odliczam, dziś zaczynam 13 tydzień [emoji11]
Też miałam dziś koszmar. Urodziłam śliczne dziecko, które ktoś mi zabrał. I biegalam, szukalam, a nikt mi nie chciał pomóc.Witam. Dzisiaj pierwszy raz mialam koszmar zwiazany z ciąża [emoji20] na pewno spowodowany obawą przed jutrzejsza wizyta... Musze czyms zajac mysli. Dziewczyny zagadujcie mnie tu samymi dobrymi informacjami o Waszych malenstwach bo dzisiaj chyba jest kilka wizyt [emoji4] powodzenia dla kazdej z Was [emoji8]
Milego dnia [emoji8]
Też mam dzisiaj wizytę, o 14:20. Mam złe przeczucia...
Trzymam kciuki dziewczyny ja usg prenatalne mam dopiero 11.07
Ja dopiero 13 lipca tez już się denerwuje. Dziewczyny czekamy na wieści !!!
reklama
Misza95
Moderator
Ja wiem, ze moze nie jestem najlepsza osoba zeby to mowic, ale... Mysl pozytywnie [emoji4] bede trzymac kciuki, musi byc dobrze! [emoji110][emoji8]Też miałam dziś koszmar. Urodziłam śliczne dziecko, które ktoś mi zabrał. I biegalam, szukalam, a nikt mi nie chciał pomóc.
Też mam dzisiaj wizytę, o 14:20. Mam złe przeczucia...