paulenka91
Fanka BB :)
Ja mam zawsze normalne.w ciąży mi lekko spadloA jakie masz z reguły ciśnienie? Ja jestem niskocisnieniowcem i przy takim to często mnie już głowa boli.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam zawsze normalne.w ciąży mi lekko spadloA jakie masz z reguły ciśnienie? Ja jestem niskocisnieniowcem i przy takim to często mnie już głowa boli.
Ja bym była dobrej myśli (chociaż wiem że z boku to tak łatwo się mówi). Bajpasy to dość powszechna operacja a wiek brata w tym wypadku jest na plus bo silny organizm. Jeszcze trochę cierpliwości i na pewno dostaniesz dobre wieści że już po wszystkim i jest dobrze [emoji9]Oby! Dziekuje za miłe słowa [emoji4] staram sie być spokojna, ale jak pomysle, że leży właśnie otwarty na stole i grzebią mu w serduchu to słabo mi się robi. Nie zazdroszcze mojej Bratowej bo trójka dzieci w tym jedno roczne, ona do pracy jutro i też się biedna bardzo stresuje tym wszystkim.
Dokładnie mam takie same bóle brzucha i odczucia. Ja jutro wizyta stres jak pieron[emoji52]@Inka91 strasznie Ci współczuję tego rzygania. Nie wiem jak ja bym zniosla taki hardcore. Ale pamiętaj że wszystko z czasem mija. Próbowałaś zjeść banana? Ponoć często też się przyjmuje i nie drażni żołądka.
Co do bólu brzucha to mi też się często zdarza takie kłucie w dole brzucha w roznych miejscach. I takie ciągnięcie. Nie może np leżeć na boku z ręką pod głową ani się wyciągnąć rano bo mam wrażenie jak by mi mięśnie miały pęknąć. To samo jak się zapomnę i jakiś gwałtowny ruch ręką do góry zrobię. Ale odbieram to jako dobry znak, mam nadzieję [emoji6]
A mój gin dzisiaj wysłał mi SMS że jedzie na konferencję do Aten i musimy odwołać wtorkowy wizytę [emoji20] mam dzwonić w następny poniedziałek. Dobrze ze robie prenatalne po niedzieli bo już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć czy maluszek jest cały i zdrowy [emoji5]
W ogole ze względu na RODO nie mogą udzielac informacji telefonicznie! Tak powiedzieli, ale mam nadzieje, ze jednak cos powiedza.Ja bym była dobrej myśli (chociaż wiem że z boku to tak łatwo się mówi). Bajpasy to dość powszechna operacja a wiek brata w tym wypadku jest na plus bo silny organizm. Jeszcze trochę cierpliwości i na pewno dostaniesz dobre wieści że już po wszystkim i jest dobrze [emoji9]
Trzymam kciuki [emoji110] [emoji110] ja się chyba we wtorek wybiorę. Ten stres to nas chyba nigdy nie opuści. I pomyśleć że kiedyś kobiety wogole nie miały usg i musiały cierpliwie czekać do porodu żeby przekonać się czy jest wszystko dobrze i jaka płeć. A im większe teraz mamy możliwości tym większy mamy stres i mniej cierpliwości [emoji12]Dokładnie mam takie same bóle brzucha i odczucia. Ja jutro wizyta stres jak pieron[emoji52]
Ja ubolewam że mam dostęp do internetu. To jest najgorszeTrzymam kciuki [emoji110] [emoji110] ja się chyba we wtorek wybiorę. Ten stres to nas chyba nigdy nie opuści. I pomyśleć że kiedyś kobiety wogole nie miały usg i musiały cierpliwie czekać do porodu żeby przekonać się czy jest wszystko dobrze i jaka płeć. A im większe teraz mamy możliwości tym większy mamy stres i mniej cierpliwości [emoji12]
Dziekuje. Na szczescie jest w Śląskim Centrum Chorób Serca w Zabrzu wiecie ten który Religa stworzył. Byłam tam dzisiaj z Bratową i na prawdę szpital budzi zaufanie. Od razu miał korongrafię, wszystkie ekg, rtg itp i decyzja, że operacja. 5h taka trwa. A to w ogole przyszły chrzesty naszego Bibka [emoji4] 35lat i zawał co za masakra.
Witajcie. Nie odzywalam sie kilka dni, mialam duzo przygotowan do imprezy, troche zajęć i tydzien zlecial. A dzisiaj świętujemy tylko z mezem, nasza 1 rocznica slubu [emoji173] mam coraz wiekszy stres przed wizyta we wtorek...
@reqiem przykro mi, duzo zdrowia dla calej Twojej rodziny! Ty się nie powinnas teraz stresowac.
Dziękuję [emoji4]Gratuluję pierwszej rocznicy wszystkiego dobrego na dalsze lata
Teraz musi już być wszystko dobrze [emoji110]35lat kilka dni temu skończył. "Najśmieszniejsze" jest to on sie leczy od kilku lat bo ma nawracające omdlenia i bóle pleców i wszyscy czepili sie tego kregosłupa, a nawet lezał w szpitalu w zeszłym roku na kardiologii żeby wykluczyć serce i nic nie znaleźli tylko wbijali w głowę jedno, a serce "jak dzwon" . I wysyłali od ortopedy poprzez neuroliga, rehabilitantów po gastrologa. A to, że ta tętnica się zawęziła co doprowadziła do zawału nie jest zapchana od wczoraj tylko musiało się to lata rozwijać. I taka u nas służba zdrowia.