Ja wszystkie wyniki miałam w ten sam dzień po południu.Laseczki a na wyniki toxo czekałyscie kilka dni czy od razu? Bo wizyte mam rowno za dwa tygodnie i mam isc przed wizyta na badania tylko nie wiem ile wczesniej czy pare dni czy z tydzien.
reklama
marzenka1810
Fanka BB :)
W ten sam dzień
paulenka91
Tak wszystkie odrazuLaseczki a na wyniki toxo czekałyscie kilka dni czy od razu? Bo wizyte mam rowno za dwa tygodnie i mam isc przed wizyta na badania tylko nie wiem ile wczesniej czy pare dni czy z tydzien.
reqiem
A to dzieki to sobie pojde w czwartek lrzed wizyta bo w inne dni pracuje [emoji4]Tak wszystkie odrazu
A to dzieki to sobie pojde w czwartek lrzed wizyta bo w inne dni pracuje [emoji4]
Na jedna toxo ja musiałam czekać 3 dni a reszta była na drugi dzień
Tasza
Jeszcze żadnych wyników nie robiłam, może dzisiaj mi zleci.
A ciśnienie też mam takie niskie a od leżenia ciągłego to już w ogóle nawet 95/55. I zmęczona jestem ale ze spaniem mam problemy i z oddychaniem trochę też może to nerwy podświadome jakieś.
No i z racji wieku to na.prenatalne też wybieram się i z chęcią i z musu. Coś koło połowy lipca chyba. Już myślałam że mi mdłości przeszły bo parę dni nie było a tu wczoraj nawrót taki mocny wieczorem że myślałam że z kibelkiem zacznę się przytulać na poważnie ale póki co dzielnie trzymam
A ciśnienie też mam takie niskie a od leżenia ciągłego to już w ogóle nawet 95/55. I zmęczona jestem ale ze spaniem mam problemy i z oddychaniem trochę też może to nerwy podświadome jakieś.
No i z racji wieku to na.prenatalne też wybieram się i z chęcią i z musu. Coś koło połowy lipca chyba. Już myślałam że mi mdłości przeszły bo parę dni nie było a tu wczoraj nawrót taki mocny wieczorem że myślałam że z kibelkiem zacznę się przytulać na poważnie ale póki co dzielnie trzymam
Dziewczyny które muszą się oszczędzać czy macie tak że jak poruszacie się za dużo to zamiast plamienia leci wam jakiś płyn lub śluz?? Ja tak mam dziwnie
U siebie nic dziwnego nie zauważyłam - oszczędzam się od wczoraj i leki od wczoraj wieczorem biore także zobaczę jak będzie za kilka dni
MojrAnka
Laseczki a na wyniki toxo czekałyscie kilka dni czy od razu? Bo wizyte mam rowno za dwa tygodnie i mam isc przed wizyta na badania tylko nie wiem ile wczesniej czy pare dni czy z tydzien.
U mnie w labo tym co zleca lekarz zawsze czekam kilka dni, tak do 5 maks.
reklama
MojrAnka
Dziewczyny które muszą się oszczędzać czy macie tak że jak poruszacie się za dużo to zamiast plamienia leci wam jakiś płyn lub śluz?? Ja tak mam dziwnie
Ja niestety śluzu mam tak ogólnie dużo, a nie muszę się oszczędzać. Plamień na szczęście póki co zero. Ale wczoraj poroniła moja przyjaciółka, to co miała bliźniaki mieć i się strasznie zdołowałam tym faktem. Jeszcze musi czekać do kutra na zabieg i z martwą ciążą chodzić, bo terminów nie ma, bo podobno 5-6 dziennie takich zabiegów robią. Straszne. Żadnych objawów nie miała. Poszła na wizytę i się okazało, że przestała się ciąża rozwijać. Jakaś wada genetyczna płodu.
Za tydzień mam prenatalne w Klinice specjalistycznej, muszę wytrzymać cierpliwie.