reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Witajcie wtorkowo [emoji4]
Od rana moje biedne dziecko ma trzęsawki, najpierw z rana znowu biegunka, później naciaganie na wymioty, oczywiście bez skutku. A potem prawie się spóźniłam na autobus bo chciałam kupić bilet ale jakaś babcia przedemną wybierała które pół chleba chce [emoji85] i nagle patrze mój autobus! I morderczy bieg [emoji85] zdążyłam, ale myślałam, że płuca wypluje. Teraz 12h w pracy wysiedzieć. Ale rano musiałam kiepsko wyglądać bo już mąż chodził i pod nosem mówił, że trzeba coś z tą moją pracą zrobić [emoji14] chyba nie wytrzynam tak długo jak myślałam. Zobaczymy, mam nadzieje że to tylko gorszy dzień. Miłego dzionka i dajcie mi siły żeby wytrzymać tu 12h dzisiaj [emoji4]

Witajcie wtorkowo [emoji4]
Od rana moje biedne dziecko ma trzęsawki, najpierw z rana znowu biegunka, później naciaganie na wymioty, oczywiście bez skutku. A potem prawie się spóźniłam na autobus bo chciałam kupić bilet ale jakaś babcia przedemną wybierała które pół chleba chce [emoji85] i nagle patrze mój autobus! I morderczy bieg [emoji85] zdążyłam, ale myślałam, że płuca wypluje. Teraz 12h w pracy wysiedzieć. Ale rano musiałam kiepsko wyglądać bo już mąż chodził i pod nosem mówił, że trzeba coś z tą moją pracą zrobić [emoji14] chyba nie wytrzynam tak długo jak myślałam. Zobaczymy, mam nadzieje że to tylko gorszy dzień. Miłego dzionka i dajcie mi siły żeby wytrzymać tu 12h dzisiaj [emoji4]
Łącze się w bólu ;p również siedzę w pracy i jakby mnie mdlilo a wyglądam pewnie podobnie, bo tak się czuje ... Z tym, że ja do 15 także muszę jakoś wytrzymać ;p ale poradzimy sobie i wysyłam resztki sił ;D

w końcu i ja się odezwę czytam was na bieżąco ale weny brak dostałam brązowych plamień i wylądowałam w szpitalu sprawdzili wszystko w porządku małe rośnie widziałam i słyszałam bicie serca a najciekawsze w szpitalu mdłości prawie wcale zero odruchu wymiotnego a w domu na dzień dobry pierwsze moje wymioty ale nie narzekam w poprzednich ciążach 24 godziny na dobę mdłości a co do kawy mi lekarz diabetolog przy cukrzycy ciążowej powiedział, ze spokojnie słaba kawę można pić

Witam dziewczynki bylam odebrać wyniki i w pracy bo składka mi się na ubezpieczenie podniosła i tak mnie kierowniczka wkurzyła wstrętna baba. Jakoś mnie tak dziś krzyż boli nie wiem o co chodzi wracam do domu i poleze

Hej dziewczyny, ja tak tylko na szybko. Byłam u kardiologa, ale porażka jakaś. Nic absolutnie sie nie dowiedzialam poza tym, ze misze zrobic echo serca. Termin na na echo- 24 sierpnia.
Na 13:20 jade do gina. A tymczasem padam na twarz.

reklama
Laseczki a na wyniki toxo czekałyscie kilka dni czy od razu? Bo wizyte mam rowno za dwa tygodnie i mam isc przed wizyta na badania tylko nie wiem ile wczesniej czy pare dni czy z tydzien.

Do góry