reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Cześć Dziewczyny. Ja przez weekend walczyłam z truskawko-poziomkami. Masakra. 12 kg miałam i wyszło mi 33 słoiki 0,5L. Na zimę jestem zaopatrzona [emoji23] Teraz czekam na porzeczki. Będzie galaretka do zimowej herbaty.
Dziś popołudnie zaplanowane, bo mamy zakończenie sezonu koszykarskiego u młodszej córki i jest mała impreza. Potem idziemy do mojej przyjaciółki, która też jest w ciąży.
Miłego dnia.

reklama
Witam się niedzielnie :) u nas dzisiaj rocznicowy grill, start imprezy o 16 :) będę pierwszy raz robić szaszłyki tak typowo grillowane na grillu, moze będą jadalne :D no i dzisiaj oficjalnie ogłosimy, że powiększy nam się rodzina :)

Hej [emoji4] ja dzisiaj wracam do domu, wiec czeka mnie kilka godzin jazdy, mam nadzieje ze jakos dam rade w tym upale [emoji4] odpoczelam, opalilam sie i teraz bede leniuchowac dalej w domu [emoji12] milego dnia [emoji8]

Hej wszystkim[emoji5] u nas dzis piekna pogoda[emoji5] coreczka dala mi sie wyspac. Po poludniu mamy festyn to sie przejdziemy z Mezem[emoji5] u mnie tez ciaza przebiega bezobjawow. Zupelnie inaczej niz poprzednia. Tamta caly czas wymiotowalam, a teraz mam mdlosci jak za duzo zjem.
Milej niedzieli zycze[emoji5]

I ja witam wszystkich niedzielnie [emoji3] wstałam z bólem zatok niestety [emoji29] ale mam nadzieję że je jakoś ogarnę szybko. Ja do południa w domku a po obiedzie jedziemy nad wodę i przy okazji pogrilujemy trochę [emoji6] oby tylko nie padało. Miłego dnia [emoji9]

I ja witam wszystkich niedzielnie [emoji3] wstałam z bólem zatok niestety [emoji29] ale mam nadzieję że je jakoś ogarnę szybko. Ja do południa w domku a po obiedzie jedziemy nad wodę i przy okazji pogrilujemy trochę [emoji6] oby tylko nie padało. Miłego dnia [emoji9]
Na zatoki polecam oklady z goracej soli! [emoji4] przetestowane kilka dni temu [emoji16] poczytaj więcej w internecie, tylko pamietaj zeby po takich okladach juz nie wychladzac zatok (najlepiej przed snem po prostu) [emoji4] udanego dnia w takim razie [emoji8]

Na zatoki polecam oklady z goracej soli! [emoji4] przetestowane kilka dni temu [emoji16] poczytaj więcej w internecie, tylko pamietaj zeby po takich okladach juz nie wychladzac zatok (najlepiej przed snem po prostu) [emoji4] udanego dnia w takim razie [emoji8]
Dzięki [emoji6] ja z zatokami mam problem od dawna i niezawodnym sposobem u mnie jest fixsin. Jedno, dwa płukania i jest lepiej [emoji4]

@Kokoszka356 dziekuje [emoji8]
To jeszcze przedstawię Wam jeden piekny widok i juz nie zameczam moim urlopem [emoji16]
Dziewczyny, ja oprocz ciągnięcia od czasu do czasu w dole brzucha (i to tez przy gwałtownych ruchach) nie mam w ogole objawów. Nawet mdłości ustaly.Zobacz załącznik 868026
Piękny widok [emoji4] uwielbiam Sniadrwy [emoji4]

A ja od paru dni mam okropnie chwiejne nastroje [emoji848] aż sama ze sobą nie mogę wytrzymać i zaczynam się izolowac bo wszystko i wszyscy w okol mnie denerwują. Co chwila chce mi się płakać- łzy same mi się Cisna , za chwilę sama z siebie się śmieje , a za 15 min jestem wściekła. Jak chora psychicznie..no już nie wyrabiam [emoji52][emoji52][emoji52]

reklama
A ja od paru dni mam okropnie chwiejne nastroje [emoji848] aż sama ze sobą nie mogę wytrzymać i zaczynam się izolowac bo wszystko i wszyscy w okol mnie denerwują. Co chwila chce mi się płakać- łzy same mi się Cisna , za chwilę sama z siebie się śmieje , a za 15 min jestem wściekła. Jak chora psychicznie..no już nie wyrabiam [emoji52][emoji52][emoji52]
Rozumiem Cie, ja tez wpadam w takie stany skraje. Ostatnio mąż mnie wkurzył bo szukał szpachelki i sapał pod nosem, ze nic w tym domu nie można znalezc to od słowa do słowa wpadłam w taką furie, że trzaskałam wszystkim, szafą, drzwiami, zawinełam torebke i wyszłam wściekła z domu. Teraz myśle sobie, że to musiało mega śmiesznie wyglądać z boku [emoji14]

Do góry