paulenka91
Fanka BB :)
Owulacja mogła być z tydzień później nawet także wszystko jest na swoim miejscu moim skromnym zdaniem[emoji4]Według ostatniej miesiączki będzie 6+4, czyli 7 tydzień.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Owulacja mogła być z tydzień później nawet także wszystko jest na swoim miejscu moim skromnym zdaniem[emoji4]Według ostatniej miesiączki będzie 6+4, czyli 7 tydzień.
A myślicie, że to coś da? Przecież będzie sam pęcherzyk.. Pozamacicznej raczej nie ma bo beta przerasta a jak powtórzę betę i przyrost będzie ładny to jest dobrze ?Wybierz się może do lekarza niech zerknie. Będziesz spokojniejsza.
Myślę że tak. Ja też miałam bóle bardzo już byłam pewna że okres przeszło mi teraz czasem zaboli. Bierzesz duphaston nie ma plamienia myślę że jest dobrzeA myślicie, że to coś da? Przecież będzie sam pęcherzyk.. Pozamacicznej raczej nie ma bo beta przerasta a jak powtórzę betę i przyrost będzie ładny to jest dobrze ?
Cześć to tak jak ja , też jestem mamą dwójki :-) widzę że tu co raz więcej " mnogich" mamuś :-)Witam, chciałam się przyłączyć do grupy. Jestem mamą dwójki dzieci i 3 w drodze. Termin na 7.01.
A masz takie z krzyża czy sam brzuch ? Bardziej ciągnie czy to taki bardziej miesiączkowy ból ? Bierzesz nospe ? Z bólami brzucha możesz zawsze podjechać na IP, zrobią ci USG i zbadają betę .Porażka dziewczyny dziś parę razy skurcze były mega bolesne... Martwię się ale cóż innego mi pozostało. . Plamienia nie ma ale może po weekendzie zrobię betę żeby zobaczyć czy jest wszystko w porządku..
Skąd to się bierze to ja nie wiem ..
A brałaś tabletki no spa? Czy samo przeszło? Bo mi niby mówiła że nie radzi braćMyślę że tak. Ja też miałam bóle bardzo już byłam pewna że okres przeszło mi teraz czasem zaboli. Bierzesz duphaston nie ma plamienia myślę że jest dobrze
Sam brzuch , miesiączkowe ale wczoraj 3 silne skurcze, zawsze miałam strasznie bolesne @ nospy nie biorę bo mi gin mówiła, że nie radzi.. A betę chce właśnie w pon zrobić, na usg raczej sam pęcherzyk bdA masz takie z krzyża czy sam brzuch ? Bardziej ciągnie czy to taki bardziej miesiączkowy ból ? Bierzesz nospe ? Z bólami brzucha możesz zawsze podjechać na IP, zrobią ci USG i zbadają betę .
Przy pozamacicznej też beta często wzrasta normalnie,wiem bo leżałam z podejrzeniem przy poprzedniej ciąży..ale tym się akurat nie przejmuj ,bo to jest bardzo rzadkie i najczęściej zdarza się u kobiet po różnych operacjach itd. Tak jak napisałam wcześniej nospa, i podjechałabym na IP, skąd jesteś ?A myślicie, że to coś da? Przecież będzie sam pęcherzyk.. Pozamacicznej raczej nie ma bo beta przerasta a jak powtórzę betę i przyrost będzie ładny to jest dobrze ?
Nospe można spokojnie brać. Sama brałam. Jak jest coś nie tak,to warto sprawdzić czy jest pęcherzyk i czy jest na właściwym miejscu. Betę oczywiście możesz sprawdzić, musisz mieć powyżej 1000 żeby było widać pęcherzyk, poniżej nawet i jego nie będzie widać. Lekkie bóle brzucha mogą być, może być tak ciągnięcie - jest to związane z rozrostem macicy ,ale skurcze to już jakaś nieprawidłowość , myślę że powinnaś leżećSam brzuch , miesiączkowe ale wczoraj 3 silne skurcze, zawsze miałam strasznie bolesne @ nospy nie biorę bo mi gin mówiła, że nie radzi.. A betę chce właśnie w pon zrobić, na usg raczej sam pęcherzyk bd