reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A myślicie, że to coś da? Przecież będzie sam pęcherzyk.. Pozamacicznej raczej nie ma bo beta przerasta a jak powtórzę betę i przyrost będzie ładny to jest dobrze ?
Myślę że tak. Ja też miałam bóle bardzo już byłam pewna że okres przeszło mi teraz czasem zaboli. Bierzesz duphaston nie ma plamienia myślę że jest dobrze

Cześć dziewczyny :-) Ale ja mam dziwne objawy, już czwarta noc z rzędu i mniej więcej o tej samej porze budzą mnie potworne mdłości i jednocześnie szczypią mnie cycki ale dosłownie szczypią i tak wszystko naraz , muszę wtedy wstac napić się wody i przechodzi.

Porażka dziewczyny dziś parę razy skurcze były mega bolesne... Martwię się ale cóż innego mi pozostało. . Plamienia nie ma ale może po weekendzie zrobię betę żeby zobaczyć czy jest wszystko w porządku..
Skąd to się bierze to ja nie wiem ..
A masz takie z krzyża czy sam brzuch ? Bardziej ciągnie czy to taki bardziej miesiączkowy ból ? Bierzesz nospe ? Z bólami brzucha możesz zawsze podjechać na IP, zrobią ci USG i zbadają betę .

A masz takie z krzyża czy sam brzuch ? Bardziej ciągnie czy to taki bardziej miesiączkowy ból ? Bierzesz nospe ? Z bólami brzucha możesz zawsze podjechać na IP, zrobią ci USG i zbadają betę .
Sam brzuch , miesiączkowe ale wczoraj 3 silne skurcze, zawsze miałam strasznie bolesne @ nospy nie biorę bo mi gin mówiła, że nie radzi.. A betę chce właśnie w pon zrobić, na usg raczej sam pęcherzyk bd

A myślicie, że to coś da? Przecież będzie sam pęcherzyk.. Pozamacicznej raczej nie ma bo beta przerasta a jak powtórzę betę i przyrost będzie ładny to jest dobrze ?
Przy pozamacicznej też beta często wzrasta normalnie,wiem bo leżałam z podejrzeniem przy poprzedniej ciąży..ale tym się akurat nie przejmuj ,bo to jest bardzo rzadkie i najczęściej zdarza się u kobiet po różnych operacjach itd. Tak jak napisałam wcześniej nospa, i podjechałabym na IP, skąd jesteś ?

reklama
Sam brzuch , miesiączkowe ale wczoraj 3 silne skurcze, zawsze miałam strasznie bolesne @ nospy nie biorę bo mi gin mówiła, że nie radzi.. A betę chce właśnie w pon zrobić, na usg raczej sam pęcherzyk bd
Nospe można spokojnie brać. Sama brałam. Jak jest coś nie tak,to warto sprawdzić czy jest pęcherzyk i czy jest na właściwym miejscu. Betę oczywiście możesz sprawdzić, musisz mieć powyżej 1000 żeby było widać pęcherzyk, poniżej nawet i jego nie będzie widać. Lekkie bóle brzucha mogą być, może być tak ciągnięcie - jest to związane z rozrostem macicy ,ale skurcze to już jakaś nieprawidłowość , myślę że powinnaś leżeć

Do góry