reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A myślicie, że to coś da? Przecież będzie sam pęcherzyk.. Pozamacicznej raczej nie ma bo beta przerasta a jak powtórzę betę i przyrost będzie ładny to jest dobrze ?
Myślę że tak. Ja też miałam bóle bardzo już byłam pewna że okres przeszło mi teraz czasem zaboli. Bierzesz duphaston nie ma plamienia myślę że jest dobrze

Cześć dziewczyny :-) Ale ja mam dziwne objawy, już czwarta noc z rzędu i mniej więcej o tej samej porze budzą mnie potworne mdłości i jednocześnie szczypią mnie cycki ale dosłownie szczypią i tak wszystko naraz , muszę wtedy wstac napić się wody i przechodzi.

Porażka dziewczyny dziś parę razy skurcze były mega bolesne... Martwię się ale cóż innego mi pozostało. . Plamienia nie ma ale może po weekendzie zrobię betę żeby zobaczyć czy jest wszystko w porządku..
Skąd to się bierze to ja nie wiem ..
A masz takie z krzyża czy sam brzuch ? Bardziej ciągnie czy to taki bardziej miesiączkowy ból ? Bierzesz nospe ? Z bólami brzucha możesz zawsze podjechać na IP, zrobią ci USG i zbadają betę .

A masz takie z krzyża czy sam brzuch ? Bardziej ciągnie czy to taki bardziej miesiączkowy ból ? Bierzesz nospe ? Z bólami brzucha możesz zawsze podjechać na IP, zrobią ci USG i zbadają betę .
Sam brzuch , miesiączkowe ale wczoraj 3 silne skurcze, zawsze miałam strasznie bolesne @ nospy nie biorę bo mi gin mówiła, że nie radzi.. A betę chce właśnie w pon zrobić, na usg raczej sam pęcherzyk bd

A myślicie, że to coś da? Przecież będzie sam pęcherzyk.. Pozamacicznej raczej nie ma bo beta przerasta a jak powtórzę betę i przyrost będzie ładny to jest dobrze ?
Przy pozamacicznej też beta często wzrasta normalnie,wiem bo leżałam z podejrzeniem przy poprzedniej ciąży..ale tym się akurat nie przejmuj ,bo to jest bardzo rzadkie i najczęściej zdarza się u kobiet po różnych operacjach itd. Tak jak napisałam wcześniej nospa, i podjechałabym na IP, skąd jesteś ?

reklama
Sam brzuch , miesiączkowe ale wczoraj 3 silne skurcze, zawsze miałam strasznie bolesne @ nospy nie biorę bo mi gin mówiła, że nie radzi.. A betę chce właśnie w pon zrobić, na usg raczej sam pęcherzyk bd
Nospe można spokojnie brać. Sama brałam. Jak jest coś nie tak,to warto sprawdzić czy jest pęcherzyk i czy jest na właściwym miejscu. Betę oczywiście możesz sprawdzić, musisz mieć powyżej 1000 żeby było widać pęcherzyk, poniżej nawet i jego nie będzie widać. Lekkie bóle brzucha mogą być, może być tak ciągnięcie - jest to związane z rozrostem macicy ,ale skurcze to już jakaś nieprawidłowość , myślę że powinnaś leżeć

Do góry