reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Dziewczyny zostawić Was na dłuższą chwilę i jest co czytać [emoji9]
Ja w międzyczasie uszyłam komplet do wózka ;)
No muszę się pochwalić, te koty są cudne [emoji7]
Strasznie przy tym zgłodniałam, pora iść do lodówki [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 867132
Wow jaki piękny - muszę ci powiedzieć, że jesteś zdolna[emoji2]

No w końcu dotarłam do ostatniego wątku hmm pomijając, że już połowę zapomniałam hmm co do miejsca porodu będę raczej rodzić w Milicz tsm jeżdżę do ginekologa, który jest też tsm ordynatorem - Maję też tam rodziłam byłam zadowolona miałam cc. Mój mąż był przy mnie i nie wyobrażam sobie żeby i tym razem nie było go przy mnie. Mimo, że jest typowym facetem - twardziel jak się patrzy a w rzeczywistości mdleje na widok krwi [emoji16] no ale przy tym jest bardzo troskliwy no i zawsze pomoże w trakcie porodu w sytuacjach gdzie trzeba coś załatwić czy przynieść
Ja dzisiaj na obiad zrobiłam pierożki z jagodami mniammm moja córcia uwielbia po powrocie z przedszkola czekała na nią niespodzianka.
No i najważniejsze dzisiaj byłam na badaniach prenatalnych z krwi Pani w laboratorium powiedziała, że wyniki będą na kolejnej wizycie czyli 26.06 wtedy mam usg prenatalne.
No chyba wyczerpały mi się wątki dobrej nocy wam życzę[emoji846]

Dziewczyny zostawić Was na dłuższą chwilę i jest co czytać [emoji9]
Ja w międzyczasie uszyłam komplet do wózka ;)
No muszę się pochwalić, te koty są cudne [emoji7]
Strasznie przy tym zgłodniałam, pora iść do lodówki [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 867132
Piękne te kiciuśki [emoji7] sprzedajesz gdzieś takie cuda czy tylko dla siebie szyjesz? [emoji4]

Witam o poranku. Dziewczyny jak to u was jest z badaniami prenatalnymi? Robicie jemu siebie na miejscu? I nas nie ma.takoej możliwości. Dostalam skierowanie do poradni genetycznej i tam.mam mieć robione badania. I tak mnie dziwi, że wy macie na miejscu bo ja mam jakieś 70 km

Przypomniało mi się jak pani w poczekalni mi opowiadała że chciala poród z mężem i lekarz jej odradził bo jak to stwierdził cytuje:pani jak on zobaczy co pani zrobił to potem się będzie bal dotykać[emoji23]

Wszystko zależy od człowieka. Ja mam prawdziwego faceta w domu, dojrzałego mężczyznę. Od początku sam chciał, nigdy nie przyszłoby mi do głowy, żeby go zmuszać. Ale za pierwszym razem miałam zielone wody i lekarz nie zezwolił, a za drugim mieliśmy już córkę , mieszkaliśmy w innym mieście i najzwyczajniej musiał z nią zostać. Tak więc rodziłam dwa razy sama. Teraz mąż uparcie twierdzi, że chciałby. Jesteśmy razem 20 lat, niejedno przeszliśmy, a w końcu na świat przychodzi jego kolejne dziecko. Tylko idiota czułby potem niesmak czy obrzydzenie w stosunku do swojej kobiety. I taki sam idiota lekarz może wmawiać kobiecie, że jej potem mąż nie tknie. Takie jest moje zdanie. Przy czym szanuję i rozumiem, jeśli ktoś mówi NIE.

reklama
Myśle, ze to zalezy od faceta. Mój brat był przy wszystkich trzech porodach i opowiadał, ze to dla niego mega przezycie i czuje ze dzieki temu ma blizszy kontakt i z żona i z dziecmi. Sa fececi co przy zwykłym usg dopochwowym brzydza sie byc. Na szczescie moj maz do takich nie nalezym jestesmy małżeństwem, korzystamy przy sobie z toalety, w łóżku czasami robimy niestworzone rzeczy to czego ja mam sie wstydzic. Niech widzi jak to wyglada, ze to nie tylko dziecko wyciagaja i pieknie czysciutko.

Dokładnie, każdy powinien zobaczyć, że to nie pieczenie babki, tylko rodzi się nowe życie i jak wiele wysiłku kobiety to kosztuje. Niektórzy w końcu zaczęliby bardziej doceniać i szanować swoje kobiety.

Do góry