marzenka1810
Fanka BB :)
Alla dziękuję!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jestem pod kontrolą endokrynolog biorę Euthyrox w dni parzyste 25 w dni nieparzyste 50Dziewczyny czy któraś z was walczy z tarczyca w ciazy ?
Wow jaki piękny - muszę ci powiedzieć, że jesteś zdolna[emoji2]Dziewczyny zostawić Was na dłuższą chwilę i jest co czytać [emoji9]
Ja w międzyczasie uszyłam komplet do wózka
No muszę się pochwalić, te koty są cudne [emoji7]
Strasznie przy tym zgłodniałam, pora iść do lodówki [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 867132
Piękne te kiciuśki [emoji7] sprzedajesz gdzieś takie cuda czy tylko dla siebie szyjesz? [emoji4]Dziewczyny zostawić Was na dłuższą chwilę i jest co czytać [emoji9]
Ja w międzyczasie uszyłam komplet do wózka
No muszę się pochwalić, te koty są cudne [emoji7]
Strasznie przy tym zgłodniałam, pora iść do lodówki [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 867132
Też się chętnie dowiem... [emoji6]Piękne te kiciuśki [emoji7] sprzedajesz gdzieś takie cuda czy tylko dla siebie szyjesz? [emoji4]
Przygodę z szyciem zaczęłam jakiś rok temu, szyłam już na zamówienie. Po ciąży, po macierzyńskim otwieram swoją działalnośćPiękne te kiciuśki [emoji7] sprzedajesz gdzieś takie cuda czy tylko dla siebie szyjesz? [emoji4]
Przypomniało mi się jak pani w poczekalni mi opowiadała że chciala poród z mężem i lekarz jej odradził bo jak to stwierdził cytujeani jak on zobaczy co pani zrobił to potem się będzie bal dotykać[emoji23]
Myśle, ze to zalezy od faceta. Mój brat był przy wszystkich trzech porodach i opowiadał, ze to dla niego mega przezycie i czuje ze dzieki temu ma blizszy kontakt i z żona i z dziecmi. Sa fececi co przy zwykłym usg dopochwowym brzydza sie byc. Na szczescie moj maz do takich nie nalezym jestesmy małżeństwem, korzystamy przy sobie z toalety, w łóżku czasami robimy niestworzone rzeczy to czego ja mam sie wstydzic. Niech widzi jak to wyglada, ze to nie tylko dziecko wyciagaja i pieknie czysciutko.