reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Ja to nie mam pojęcia jak wygląda cały proces porodu ale na pewno ktoś obok mnie będzie.najpewniej mąż bo on bierze wolne na cały styczeń.a co do prenatalnych to mam 27lat i jakoś też nie myślałam o tym.
Tasza
Ja też walczę z tarczycą jest i hashimoto.i niedoczynność i parę innych dziwnych tematów. Miałam w.zeszłym tygodniu zrobić kontrolę wyników ale mam bóle i krwawienie i nakaz leżenia z caszerowaniem się duphastonem grrr. Wizyta 19.06 następna.
Misza95
Moderator
Dziekuje. Właśnie te pastylki biore, ale nie czuje poprawy. Kupilam dzisiaj tantum bo mozna tylko w mniejszej dawce [emoji4] tak bardzo bym juz chciala żeby mi przeszlo...@ misza 95 bardzo polecam pastylki do ssania P-r-e-n_a-l-e-n, i syrop . 2 tygodnie temu też byłam chora i tym się ratowałam ,a do tego mleko z miodem i z czosnkiem, gorący rosół też jest dobry.
alla31
Tak tamtum można [emoji4] ech to nic nie pozostaje tylko przeczekać..ja polecam naprawdę dużo czosnku ,sama go nie znoszę , ale to jednak naturalny antybiotyk. Dużo zdrówka !Dziekuje. Właśnie te pastylki biore, ale nie czuje poprawy. Kupilam dzisiaj tantum bo mozna tylko w mniejszej dawce [emoji4] tak bardzo bym juz chciala żeby mi przeszlo...
alla31
To współczuję [emoji52] który to tydzień ? A co do tarczycy mi się naszczescie udało zbić TSH do 1, dawno nie miałam takiego super wyniku.Ja też walczę z tarczycą jest i hashimoto.i niedoczynność i parę innych dziwnych tematów. Miałam w.zeszłym tygodniu zrobić kontrolę wyników ale mam bóle i krwawienie i nakaz leżenia z caszerowaniem się duphastonem grrr. Wizyta 19.06 następna.
Misza95
Moderator
Dziekuje [emoji4] ja ogolnie lubie czosnek ale nie wiem jak go uzyc zeby mnie nie odrzucalTak tamtum można [emoji4] ech to nic nie pozostaje tylko przeczekać..ja polecam naprawdę dużo czosnku ,sama go nie znoszę , ale to jednak naturalny antybiotyk. Dużo zdrówka !
Mam niedoczynność w tej chwili na eutyroxeDziewczyny czy któraś z was walczy z tarczyca w ciazy ?
marzenka1810
reklama
alla31
Super piękne [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] masz talent .Dziewczyny zostawić Was na dłuższą chwilę i jest co czytać [emoji9]
Ja w międzyczasie uszyłam komplet do wózka
No muszę się pochwalić, te koty są cudne [emoji7]
Strasznie przy tym zgłodniałam, pora iść do lodówki [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 867132