reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

@ misza 95 bardzo polecam pastylki do ssania P-r-e-n_a-l-e-n, i syrop . 2 tygodnie temu też byłam chora i tym się ratowałam ,a do tego mleko z miodem i z czosnkiem, gorący rosół też jest dobry.

reklama
Ja to nie mam pojęcia jak wygląda cały proces porodu ale na pewno ktoś obok mnie będzie.najpewniej mąż bo on bierze wolne na cały styczeń.a co do prenatalnych to mam 27lat i jakoś też nie myślałam o tym.

Ja też walczę z tarczycą jest i hashimoto.i niedoczynność i parę innych dziwnych tematów. Miałam w.zeszłym tygodniu zrobić kontrolę wyników ale mam bóle i krwawienie i nakaz leżenia z caszerowaniem się duphastonem grrr. Wizyta 19.06 następna.

@ misza 95 bardzo polecam pastylki do ssania P-r-e-n_a-l-e-n, i syrop . 2 tygodnie temu też byłam chora i tym się ratowałam ,a do tego mleko z miodem i z czosnkiem, gorący rosół też jest dobry.
Dziekuje. Właśnie te pastylki biore, ale nie czuje poprawy. Kupilam dzisiaj tantum bo mozna tylko w mniejszej dawce [emoji4] tak bardzo bym juz chciala żeby mi przeszlo...

Dziekuje. Właśnie te pastylki biore, ale nie czuje poprawy. Kupilam dzisiaj tantum bo mozna tylko w mniejszej dawce [emoji4] tak bardzo bym juz chciala żeby mi przeszlo...
Tak tamtum można [emoji4] ech to nic nie pozostaje tylko przeczekać..ja polecam naprawdę dużo czosnku ,sama go nie znoszę , ale to jednak naturalny antybiotyk. Dużo zdrówka !

Ja też walczę z tarczycą jest i hashimoto.i niedoczynność i parę innych dziwnych tematów. Miałam w.zeszłym tygodniu zrobić kontrolę wyników ale mam bóle i krwawienie i nakaz leżenia z caszerowaniem się duphastonem grrr. Wizyta 19.06 następna.
To współczuję [emoji52] który to tydzień ? A co do tarczycy mi się naszczescie udało zbić TSH do 1, dawno nie miałam takiego super wyniku.

Dziewczyny zostawić Was na dłuższą chwilę i jest co czytać [emoji9]
Ja w międzyczasie uszyłam komplet do wózka ;)
No muszę się pochwalić, te koty są cudne [emoji7]
Strasznie przy tym zgłodniałam, pora iść do lodówki [emoji23][emoji23]
IMG_20180613_220018.jpeg

Załączniki

• IMG_20180613_220018.jpeg
    IMG_20180613_220018.jpeg
    64,5 KB · Wyświetleń: 297
reklama
Dziewczyny zostawić Was na dłuższą chwilę i jest co czytać [emoji9]
Ja w międzyczasie uszyłam komplet do wózka ;)
No muszę się pochwalić, te koty są cudne [emoji7]
Strasznie przy tym zgłodniałam, pora iść do lodówki [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 867132
Super piękne [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4] masz talent .

Do góry