alla31
Fanka BB :)
Nie widać ,a dopiero się ksztaltuje w 9 TC . Natomiast na USG prenatalnym.jest już szansa żeby dostrzec .Dziewczyny czy któraś z was zna już płeć ? Słyszałam ze czasami w 9 tyg widac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie widać ,a dopiero się ksztaltuje w 9 TC . Natomiast na USG prenatalnym.jest już szansa żeby dostrzec .Dziewczyny czy któraś z was zna już płeć ? Słyszałam ze czasami w 9 tyg widac
Dziewczyny czy któraś z was zna już płeć ? Słyszałam ze czasami w 9 tyg widac
Nie dajmy się zwariować. Wszystko we właściwym czasie.Dziewczyny czy któraś z was zna już płeć ? Słyszałam ze czasami w 9 tyg widac
A macie przeczucia co do płci? Bo ja mam wrażenie, że bedzie chłopak a na maluszka mówimy od poczatku Kleofasek
A ja pojęcia nie mam...A macie przeczucia co do płci? Bo ja mam wrażenie, że bedzie chłopak a na maluszka mówimy od poczatku Kleofasek
U nas jest Bejbik [emoji16] mój maz ciagle ze "on", a ja miałam przeczycia co do dziewczynki, a teraz jakos faktycznie czuje chłopca, albo to juz autosegestia. Ale jest mi tak mega obojetniez ze szok. Zawsze myslalam ze bede bardziej ukierunkowana w razie czego. A teraz 50/50 i ano grama w żadną stronę.A macie przeczucia co do płci? Bo ja mam wrażenie, że bedzie chłopak a na maluszka mówimy od poczatku Kleofasek
Dla mnie najważniejsze żeby było zdrowe I wszystko było ok za to mąż jak mówi do maluszka to Lenka, chciałby córeczkę [emoji4] przez niego sama zaczęłam mówić Lenka [emoji23] A tu nagle będzie chłopiec hee [emoji4] wtedy miałabym problem z imieniem, mąż tak samo [emoji23]A macie przeczucia co do płci? Bo ja mam wrażenie, że bedzie chłopak a na maluszka mówimy od poczatku Kleofasek
Witam nowe stycznioweczki.fajnie ze wciaz nas przybywa. Udalo mi sie dzis umowic badania prenatalne na Nfz na 26 czerwca. Po drodze czeka mnie jeszcze wizyta kontrolna 21 czerwca z moim dzienniczkiem cisnienia u ginekologa,ale.poki co.pomiary w domu wychodza ok.czyli ewidentnie syndrom bialego fartuchadzis zaczelam 11 tydzien...zaczyna mi przyspieszac ta ciaza
Super te wasze zwierzyńce. U nas w domu kot, chomik, królik i rybkiNa pewno będzie wszystko dobrze :-)
Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, kolejnych lat w zdrowiu i miłości[emoji173]
Ona uwielbia plażę :-) przeważnie grzeje się na słoneczku i czasem chowa się w cień. 2 raz ją zabraliśmy nad morze i w obu przypadkach tak samo. Grzecznie leży jakby psa nie było :-)
Zapomniałam napisać, że macie cudowne zwierzaczki :-)[emoji190] [emoji192] [emoji217]
My mamy jeszcze królika i rybki poza psełkiem [emoji5]