Mój też jest na 10mgNie wiecie czy Duphaston jest zwykle w dawce 10mg? Bo mam w domu na dacie 10mg dawke. A na recepcie nie napisał dawki tylko "duphaston" 3 op, a nie chce mi sie juz dzisiaj do apteki isc [emoji14]
reklama
Ja również mam 10t2dz[emoji4]Kokoszka mam podobny [emoji4] dzisiaj 10t2d
Najbardziej na wieczór mam widoczny, rano mało widoczny jeszcze
reqiem
Fanka BB :)
Mi położna wpisala termin ktory jej wyszedl z OM, a lekarz juz nic nie wpisywał.Mamuśki czy podczas pierwsZej wizyty miałyście wyznaczony termin ? Mi założył kartę fasolka 2,5 mm miała podczas pierwszego usg. Terminu w karcie ciąży mi nie wpisał.
alla31
Ja współżyje normalnie ,jak zawsze [emoji16]w żadnej ciąży nie poscilam ..,jeśli ciąża nie jest zagrożona, to nie ma przeciwwskazań.Dziewczyny a jak to jest u Was współżyjecie czy pościcie z partnerami? Mi lekarka na USG też powiedziała, żeby lepiej się wstrzymać a lekarz prowadzący, że można i nie wiem, co o tym myśleć.
alla31
Bardzo mi przykro [emoji52] ale będzie dobrze ,zobaczysz ,też jestem po stracie ,jak wiele z nas tu..i jestem pewna że niedługo znów zobaczysz dwie kreseczki.Przykro mi [emoji20] trzymam kciuki za następna próbę [emoji110] trzymaj się!
reqiem
Mi to policzyła data ostatniej miesiaczki 15.04 + 7 to 22 i wyszło jej 22.01, a na zdjeciu usg jest podpisane na dole jak wychodzi wg sprzetu.Teraz ide 18 na wizyte i poprosze o wyliczenie. Wg aplikacji 29 stycznia mi wychodzi ale to wg aplikacji
paulenka91
Mi wyliczył po USG bo inaczej nie dało rady[emoji3]ale wpisal też według ostatniej miesiączki ale powiedział że my się trzymamy USGMamuśki czy podczas pierwsZej wizyty miałyście wyznaczony termin ? Mi założył kartę fasolka 2,5 mm miała podczas pierwszego usg. Terminu w karcie ciąży mi nie wpisał.
reklama
Mi to policzyła data ostatniej miesiaczki 15.04 + 7 to 22 i wyszło jej 22.01, a na zdjeciu usg jest podpisane na dole jak wychodzi wg sprzetu.
Na moim zdjęciu usg nie widac
Załączniki