reqiem
Fanka BB :)
Tzn mialam na mysli ze akurat u mnie widac. A mialas regularne cykle?Na moim zdjęciu usg nie widacZobacz załącznik 866718
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tzn mialam na mysli ze akurat u mnie widac. A mialas regularne cykle?Na moim zdjęciu usg nie widacZobacz załącznik 866718
Jesteśmy na tym samym poziomie[emoji3]a którego miałaś ostatnią miesiączkę?czy owulację?U mnie dziś 9t5d czyli powoli kończę 10 tydzień . Ja jestem już ekspert w liczeniu [emoji6] u mnie ostatnie USG zgodziło się co do dnia z terminem z OM,cykle 28 dniowe ,ciekawe jak będzie jutro ...
OM 5. 04, owulację nie pamiętam ale raczej tradycyjnie po środku cyklu raczej . Aczkolwiek pisałam już kiedyś że u mnie przytulanie to było gdzieś do 10 DC więc jakiś mocarz musiał poczekać hihiJesteśmy na tym samym poziomie[emoji3]a którego miałaś ostatnią miesiączkę?czy owulację?
Właśnie u mnie przytulanie było tylko i wyłącznie 15kwietnia i tak na oko gdzieś owulacja musiała być max 19[emoji16]OM 5. 04, owulację nie pamiętam ale raczej tradycyjnie po środku cyklu raczej . Aczkolwiek pisałam już kiedyś że u mnie przytulanie to było gdzieś do 10 DC więc jakiś mocarz musiał poczekać hihi
Teraz widze dopiero ze mi w karte wpisal ze tydzien ciazy 8/9, a mam 8t3d. To moj to tak widocznie na kompromis idzie [emoji23]Ja pytałam o to mojego gina to mówił że liczy się skończone tygodnie czyli wg niego jesteś w 8 tygodniu. A mam taką samą apke jak ty i trochę mi się to wszystko miesza [emoji6]
No to tak samo ,sprawdziłam u mnie też powinna być 19 tego ,a przytulanie około 15 kwietnia [emoji6] czyli identyko.Właśnie u mnie przytulanie było tylko i wyłącznie 15kwietnia i tak na oko gdzieś owulacja musiała być max 19[emoji16]