marzenka1810
Fanka BB :)
Tak
Dziewczyny jak mam 9tydz 6 dzień czyli za 2 dni zacznę 10tydzien?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak mam 9tydz 6 dzień czyli za 2 dni zacznę 10tydzien?
Teraz jestes w 10 tygodniu ciazy. 9tyg i 6 dni masz skończone. Za dwa dni bedziesz 10 tygodni miala skonczone i bedziesz w 11 tygodniu ciazy.Dziewczyny jak mam 9tydz 6 dzień czyli za 2 dni zacznę 10tydzien?
Ja pytałam o to mojego gina to mówił że liczy się skończone tygodnie czyli wg niego jesteś w 8 tygodniu. A mam taką samą apke jak ty i trochę mi się to wszystko miesza [emoji6]Ja mam dzisiaj 8t3d czyli jestem w 9 tygodniu chyba tak to jest. Zobacz załącznik 866672
Co to za apka?Ja mam dzisiaj 8t3d czyli jestem w 9 tygodniu chyba tak to jest. Zobacz załącznik 866672
Jak byłam ostatnio wpisal 7/8 tydz a było 7t5dz. I tak nie wiem jak to liczyć [emoji3]ale już kumam zacznę 11[emoji3]Teraz jestes w 10 tygodniu ciazy. 9tyg i 6 dni masz skończone. Za dwa dni bedziesz 10 tygodni miala skonczone i bedziesz w 11 tygodniu ciazy.
Ale tez nie wiem na 100%czy dobrze mowie [emoji23]
PreglifeCo to za apka?