To była chyba bavariaDziewczyny, pisalyscie jakiś czas temu o piwach bezalkoholowych co mają smak normalnego piwa. Nie zapisałam sobie a teraz nie mogę tego znaleźć. Help
reklama
Dariana
Fanka BB :)
To była chyba bavaria
Bavaria była, jak najbardziej ale jeszcze jakieś piwa dziewczyny polecały..
Dziękuję :*
Dariana
Bawaria najlepsza i w ogóle bardzo polecana na laktację [emoji6] Jak ktoś lubi owocowe to teraz jest cała gama Radlerow 0,0 .
Radlery dobre ale jak oranżada :-)
Jedna z Was polecała takie co właśnie smakowało jak zwykłe i nawet myślała, że mąż Jej nalał prawdziwe
Dariana
O może to to..
alla31
Haha to ty prawie identycznie jak ja , dwoje dzieci , świnki morskie ,tylko psa mam jednego [emoji4][emoji4][emoji4] udanej podróży .Hej, hej, hej [emoji6]
Laski, za bardzo się przejmujecie tymi objawami lub ich brakiem. Przecież każda z nas jest inna, tak jak i każda ciąża. Nasz organizm też się zmienia i będą rożne fazy i nastroje. Póki nie ma krwawienia i dolegliwości bólowych to się nie martwimy [emoji6]
A my dziś wyjeżdżamy. Czekam tylko ma męża aż wróci z pracy i heja. Mama będzie przychodziła do psów i do świnek morskich (zapomniałam wspomnieć, że też mam dwie [emoji1])
Słonecznego dnia [emoji274]
reqiem
Haineken!!! [emoji39][emoji39][emoji39]Super, że dzidziolek rośnie prawidłowo
Dziewczyny, pisalyscie jakiś czas temu o piwach bezalkoholowych co mają smak normalnego piwa. Nie zapisałam sobie a teraz nie mogę tego znaleźć. Help
reklama