reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Tez u Was dzisiaj taki kiepskie cisnienie ? Jakos duszno na dworze, porobiłam troche na ogrodku, te kwiatki itp ale takie lekkie rzeczy i musiałam sie położyć bo w głowie mi zawirowało, że hoho.

Tez u Was dzisiaj taki kiepskie cisnienie ? Jakos duszno na dworze, porobiłam troche na ogrodku, te kwiatki itp ale takie lekkie rzeczy i musiałam sie położyć bo w głowie mi zawirowało, że hoho.
Mam dziś to samo. Do tego usnęłam na macie bawiąc się z synkiem ;) także coś musi wisieć w powietrzu

Dariana, to miłego wyjazdu! :)

Cześć Wam. Mam pytanie. Czy mimo duphastonu(3×1) i nakazu leżenia- poruszam się tylko po domu, miałyście krwawienia? Na 1 dzień.mi ustały a teraz znowu plamię.

Mam dziś to samo. Do tego usnęłam na macie bawiąc się z synkiem ;) także coś musi wisieć w powietrzu

Też dziś marnie funkcjonuje A jak na złość nie miałam kiedy poleniuchowac.

Miałam dziś wizytę i gin. Zrobiła usg, maluch rośnie prawidłowo. Dostalam skierowanie do poradni genetycznej i umówiłam wizytę na 19 czerwca ale to ma być dopiero jaka wstępna rozmowa kwalifikacyjna i dopiero zostanoenistalpny termin badań prenatalnych. Dziewczyny po 35rz też tak macie? Miałam nadzieję, że nie będzie tyle jeżdżenia bo mam 70 km [emoji21] i w czerwcu muszę jechać do tego miasta minimum 4 razy (nie tylko z powodu badań prenatalnych). W dodatku mój pracodawca dzwonił że l4 jest źle wystawione i muszę wrócić do lekarza, żeby je poprawić, wrrr...

reklama
Też dziś marnie funkcjonuje A jak na złość nie miałam kiedy poleniuchowac.

Miałam dziś wizytę i gin. Zrobiła usg, maluch rośnie prawidłowo. Dostalam skierowanie do poradni genetycznej i umówiłam wizytę na 19 czerwca ale to ma być dopiero jaka wstępna rozmowa kwalifikacyjna i dopiero zostanoenistalpny termin badań prenatalnych. Dziewczyny po 35rz też tak macie? Miałam nadzieję, że nie będzie tyle jeżdżenia bo mam 70 km [emoji21] i w czerwcu muszę jechać do tego miasta minimum 4 razy (nie tylko z powodu badań prenatalnych). W dodatku mój pracodawca dzwonił że l4 jest źle wystawione i muszę wrócić do lekarza, żeby je poprawić, wrrr...

Super, że dzidziolek rośnie prawidłowo :)

Dziękuję :*

Dziewczyny, pisalyscie jakiś czas temu o piwach bezalkoholowych co mają smak normalnego piwa. Nie zapisałam sobie a teraz nie mogę tego znaleźć. Help

Do góry