reqiem
Fanka BB :)
W bułce tartej, z ziemniaczkami i koperkiem i do tego robie schabik w sosie mmmm.Też za mną chodzi może jutro kupię i zrobię[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W bułce tartej, z ziemniaczkami i koperkiem i do tego robie schabik w sosie mmmm.Też za mną chodzi może jutro kupię i zrobię[emoji6]
Dziewczyny czy was w nocy też boli kręgosłup? Dziś w nocy nie mogłam znalesc sobie miejsca nie wiem czy to przez to że mam krzywy kręgosłup czy jakieś skutki uboczne. Do tej pory nie miałam żadnych problemów
Nie mogę patrzeć na mięso jedynie piersi z kurczaka[emoji16]W bułce tartej, z ziemniaczkami i koperkiem i do tego robie schabik w sosie mmmm.
Mam dziś to samo. Do tego usnęłam na macie bawiąc się z synkiem także coś musi wisieć w powietrzuTez u Was dzisiaj taki kiepskie cisnienie ? Jakos duszno na dworze, porobiłam troche na ogrodku, te kwiatki itp ale takie lekkie rzeczy i musiałam sie położyć bo w głowie mi zawirowało, że hoho.
Ja dzień w dzień jestem senna także nic nowego[emoji3] podłączam się pod miły wyjazd wypoczywaj[emoji8]ja na lezaczku a mąż w basenie [emoji3]Mam dziś to samo. Do tego usnęłam na macie bawiąc się z synkiem także coś musi wisieć w powietrzu
Dariana, to miłego wyjazdu!
Też dziś marnie funkcjonuje A jak na złość nie miałam kiedy poleniuchowac.Mam dziś to samo. Do tego usnęłam na macie bawiąc się z synkiem także coś musi wisieć w powietrzu
Też dziś marnie funkcjonuje A jak na złość nie miałam kiedy poleniuchowac.
Miałam dziś wizytę i gin. Zrobiła usg, maluch rośnie prawidłowo. Dostalam skierowanie do poradni genetycznej i umówiłam wizytę na 19 czerwca ale to ma być dopiero jaka wstępna rozmowa kwalifikacyjna i dopiero zostanoenistalpny termin badań prenatalnych. Dziewczyny po 35rz też tak macie? Miałam nadzieję, że nie będzie tyle jeżdżenia bo mam 70 km [emoji21] i w czerwcu muszę jechać do tego miasta minimum 4 razy (nie tylko z powodu badań prenatalnych). W dodatku mój pracodawca dzwonił że l4 jest źle wystawione i muszę wrócić do lekarza, żeby je poprawić, wrrr...
Mam dziś to samo. Do tego usnęłam na macie bawiąc się z synkiem także coś musi wisieć w powietrzu