reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Tez u Was dzisiaj taki kiepskie cisnienie ? Jakos duszno na dworze, porobiłam troche na ogrodku, te kwiatki itp ale takie lekkie rzeczy i musiałam sie położyć bo w głowie mi zawirowało, że hoho.

Tez u Was dzisiaj taki kiepskie cisnienie ? Jakos duszno na dworze, porobiłam troche na ogrodku, te kwiatki itp ale takie lekkie rzeczy i musiałam sie położyć bo w głowie mi zawirowało, że hoho.
Mam dziś to samo. Do tego usnęłam na macie bawiąc się z synkiem ;) także coś musi wisieć w powietrzu

Dariana, to miłego wyjazdu! :)

Cześć Wam. Mam pytanie. Czy mimo duphastonu(3×1) i nakazu leżenia- poruszam się tylko po domu, miałyście krwawienia? Na 1 dzień.mi ustały a teraz znowu plamię.

Mam dziś to samo. Do tego usnęłam na macie bawiąc się z synkiem ;) także coś musi wisieć w powietrzu

Też dziś marnie funkcjonuje A jak na złość nie miałam kiedy poleniuchowac.

Miałam dziś wizytę i gin. Zrobiła usg, maluch rośnie prawidłowo. Dostalam skierowanie do poradni genetycznej i umówiłam wizytę na 19 czerwca ale to ma być dopiero jaka wstępna rozmowa kwalifikacyjna i dopiero zostanoenistalpny termin badań prenatalnych. Dziewczyny po 35rz też tak macie? Miałam nadzieję, że nie będzie tyle jeżdżenia bo mam 70 km [emoji21] i w czerwcu muszę jechać do tego miasta minimum 4 razy (nie tylko z powodu badań prenatalnych). W dodatku mój pracodawca dzwonił że l4 jest źle wystawione i muszę wrócić do lekarza, żeby je poprawić, wrrr...

reklama
Też dziś marnie funkcjonuje A jak na złość nie miałam kiedy poleniuchowac.

Miałam dziś wizytę i gin. Zrobiła usg, maluch rośnie prawidłowo. Dostalam skierowanie do poradni genetycznej i umówiłam wizytę na 19 czerwca ale to ma być dopiero jaka wstępna rozmowa kwalifikacyjna i dopiero zostanoenistalpny termin badań prenatalnych. Dziewczyny po 35rz też tak macie? Miałam nadzieję, że nie będzie tyle jeżdżenia bo mam 70 km [emoji21] i w czerwcu muszę jechać do tego miasta minimum 4 razy (nie tylko z powodu badań prenatalnych). W dodatku mój pracodawca dzwonił że l4 jest źle wystawione i muszę wrócić do lekarza, żeby je poprawić, wrrr...

Super, że dzidziolek rośnie prawidłowo :)

Dziękuję :*

Dziewczyny, pisalyscie jakiś czas temu o piwach bezalkoholowych co mają smak normalnego piwa. Nie zapisałam sobie a teraz nie mogę tego znaleźć. Help

Do góry