DziękujęNic nie musisz, jesteś niezdolna do pracy. Możesz z grzeczności, jeśli chcesz.
reklama
paulenka91
Fanka BB :)
Zwolnienie to zwolnienie skoro masz jesteś nie zdolna do pracy oddzwon i powiedz że nie zrobisz chyba że życzy sobie zwymiotowane[emoji23]Hej dziewczyny. Pracuje w przedszkolu jako nauczycielka. Od 28.05 jestem na zwolnieniu lekarskim. Dziś dzwoniła moja szefowa i mówi do mnie że mam napisać sprawozdanie roczne. Czy jest tutaj jakaś dziewczyna która się na tym zna? Czy muszę to sprawozdanie napisać skoro jestem na zwolnieniu?
paulenka91
Mi też przychodzą różne głupoty do głowy ale przestaje szybko o tym myśleć[emoji3]postanowiłam że ściągnę sobie parę książek na ebooka i będę czytać[emoji6]
Haha [emoji23][emoji23] dobre [emoji23]Zwolnienie to zwolnienie skoro masz jesteś nie zdolna do pracy oddzwon i powiedz że nie zrobisz chyba że życzy sobie zwymiotowane[emoji23]
Misza95
Moderator
Oo i wlasnie poryczalam się ogladajac Ranczo [emoji23]Aż sie poryczałam [emoji23]
Ej też tak łatwo sie wzruszacie teraz? Ja jal widze kobiete z dzidziusiem malutkim, jakas scene wzruszajaca w filmie, film z czyjegos slubu czy cokolwiek takiego to zaraz mnie gardło ściska [emoji23]
paulenka91
Dziewczyny czy was w nocy też boli kręgosłup? Dziś w nocy nie mogłam znalesc sobie miejsca nie wiem czy to przez to że mam krzywy kręgosłup czy jakieś skutki uboczne. Do tej pory nie miałam żadnych problemów
Zuzanka1402
Ja też mam dzisiaj fasolkę na obiad. [emoji9]Dziewczyny rewolucja u mnie. W nocy obudziłam sie i rozmyślałam o tym i o tamtym, ze dopiero we wtorek wizyta i jak ja wytrzymam i co jak bedzie cos nie tak. I nagle jakiś chyba krasnal przyszedł, walnął mnie w łep i zdałam sobie sprawę czy sie bede martwic, czy bede panikowac, czy bede odliczac do tych wizyt to i tak bedzie co ma być i nie zmienie tego i szkoda moich nerwów bo idzie sie wykonczyc, a bejbikowi na pewno to nie służy. Serio tak nagle i obudziłam sie rano z takim mysleniem i od razu jakas spokojniejsza. Szok.
Byłam juz na targu, kupilam kwiatuszki na ogrod, fasolke żółtna na obiad i dzisiaj bedzie wypas obiadek [emoji16]
reklama
paulenka91
Też za mną chodzi może jutro kupię i zrobię[emoji6]Ja też mam dzisiaj fasolkę na obiad. [emoji9]