reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Pochwal się co tam wyczytalas[emoji16]ja ostatnio że jak zanikają objawy to ciąża obumarła musiałam się macać po cyckach czy bolą[emoji23]
Weź, ja właśnie sie macałam w pracy [emoji23]
No oczywiscie martwie sie tym, ze dzidzia tak mało urosła przez te dwa tyg i już czytam o wielkosci zarodka w danym tygodniu i takie tam i na jednej stronie pasuje, na drugiej za mały i w ogole. Oczywiscie ze niepowinno sie pracowac wiecej niz 8h i tez juz schiz bo ja nie mam opcji pracowac inaczej.(pracuje po 12h vo drugi dzien i dwa razy w miesiacu mam 3dni wolnego) Ale z drugiej strony mam lekka praca (siedze sobie i czasami obsluze klienta), ale juz mysle co tu zrobic czy czasem nie isc lepiej na to l4 . Ale czuje sie dobrze i jeszcze nie chciałam szefowi mowic. I takie to moje dylematy

reklama
Weź, ja właśnie sie macałam w pracy [emoji23]
No oczywiscie martwie sie tym, ze dzidzia tak mało urosła przez te dwa tyg i już czytam o wielkosci zarodka w danym tygodniu i takie tam i na jednej stronie pasuje, na drugiej za mały i w ogole. Oczywiscie ze niepowinno sie pracowac wiecej niz 8h i tez juz schiz bo ja nie mam opcji pracowac inaczej. Ale z drugiej strony mam lekka praca (siedze sobie i czasami obsluze klienta), ale juz mysle co tu zrobic czy czasem nie isc lepiej na to l4 . Ale czuje sie dobrze i jeszcze nie chciałam szefowi mowic. I takie to moje dylematy
Jeśli chodzi o dzidzię lekarz mówił że to sprawa indywidualna w pierwszych tyg różnie rośnie.mysle że jak teraz mniej urósł to przez następny tydzień nadrobi. A skoro siedzisz i nie musisz tak jak ja stać na nogach od 9 głównie do 18 lub 20 i latać za klientami i robić dostaw to wszystko będzie w porządku[emoji3]jeśli zaczniesz się gorzej czuć po prostu powiesz i pójdziesz na zwolnienie. A powiem wam że u mnie taka faza wybuchła że dziewczyna miała za mnie dostać umowę ale co się okazało otwierają w tej samej galerii rosmana i zdecydowali się uciąć etat[emoji3]także nawet jakbym miała możliwość to nie mam dokad wracać[emoji3]także taka wdzięczność po 7 latach pracy.

Jeśli chodzi o dzidzię lekarz mówił że to sprawa indywidualna w pierwszych tyg różnie rośnie.mysle że jak teraz mniej urósł to przez następny tydzień nadrobi. A skoro siedzisz i nie musisz tak jak ja stać na nogach od 9 głównie do 18 lub 20 i latać za klientami i robić dostaw to wszystko będzie w porządku[emoji3]jeśli zaczniesz się gorzej czuć po prostu powiesz i pójdziesz na zwolnienie. A powiem wam że u mnie taka faza wybuchła że dziewczyna miała za mnie dostać umowę ale co się okazało otwierają w tej samej galerii rosmana i zdecydowali się uciąć etat[emoji3]także nawet jakbym miała możliwość to nie mam dokad wracać[emoji3]także taka wdzięczność po 7 latach pracy.
Dzieki za slowa otuchy, cudownie Was miec [emoji16] niby to wiem, ale jakos lepiej usłyszeć z innych.. klawiaturo-ust [emoji16]
Co do pracy to jest mega przykre jak tyle lat sie starasz. A tam jak tylko moga to Cie oleja i robta co chceta.

Dzieki za slowa otuchy, cudownie Was miec [emoji16] niby to wiem, ale jakos lepiej usłyszeć z innych.. klawiaturo-ust [emoji16]
Co do pracy to jest mega przykre jak tyle lat sie starasz. A tam jak tylko moga to Cie oleja i robta co chceta.
Musimy się wspierać[emoji6]nie analizuj w internetach.pamietam jak wyszedł mi pozytywny test i nawet nie dopuściłam myśli że się udało wyczytałam że czasem torbiel daje pozytywny test ciążowy[emoji23]potem lekarz nic nie zobaczył byłam pewna że to ciąża pozamaciczna a potem jak już zobaczył to byłam pewna że będzie puste jajo. Tyle co wyczytałam się to moje,nikomu nie życzę takich schiz[emoji23]
A i teraz muszę niedługo jechać na badania i boje się co z toksoplazmoza bo mieszkam z kotami odkąd pamiętam[emoji16]

Moze nie bedzie tak źle?
Slyszalam ze polityka Ross jest prorodzinna i nie robia problemu.Zreszta po powrocie z maciezynskiego musze Cie przyjac spoerotem na 3 msc chyba.A w ciagu tych 3 msc moze staniesz sie niezastapiona?Bo inna kolezanka zaciazy czy coś...Nie martw sie na zapas.Moja kolezanka pracujaca w Ross wrocila na swoje stanowisko po 8 msc L4 i maciezynstkim,a po pol roku awansowala. ;)

Moze nie bedzie tak źle?
Slyszalam ze polityka Ross jest prorodzinna i nie robia problemu.Zreszta po powrocie z maciezynskiego musze Cie przyjac spoerotem na 3 msc chyba.A w ciagu tych 3 msc moze staniesz sie niezastapiona?Bo inna kolezanka zaciazy czy coś...Nie martw sie na zapas.Moja kolezanka pracujaca w Ross wrocila na swoje stanowisko po 8 msc L4 i maciezynstkim,a po pol roku awansowala. ;)
Tylko że ja nie pracuje w rosmanie tylko w konkurencji [emoji3]

Pochwal się co tam wyczytalas[emoji16]ja ostatnio że jak zanikają objawy to ciąża obumarła musiałam się macać po cyckach czy bolą[emoji23]
Ja właśnie mam kryzys bo wydaję mi się że mam mniejsze mdłości wczoraj dziwnie mnie pobolewał brzuch i oczywiście złapałam doła, że coś jest nie tak. [emoji20]

Ja właśnie mam kryzys bo wydaję mi się że mam mniejsze mdłości wczoraj dziwnie mnie pobolewał brzuch i oczywiście złapałam doła, że coś jest nie tak. [emoji20]
A wiesz że mnie przedwczoraj tak pokluwal a wczoraj i dziś już nie.ale też miałam wrażenie że coś z pęcherzem ale przeszlo

reklama
Do góry