reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

O matko niby nic nie przytyłam, ale brzuszek to chyba największy z was. Zawsze mogłam się szczycić płaskimi, z Mają do 6miesiąca nie było nic po mnie widać jednak kolejne ciąże rzeczywiście szybciej się uwydatniają
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png
Zobacz załącznik 864513

Ale ładny :) a ja myślałam, że ja mam duży, ale przy Waszych to jednak nie :)

reklama
Dzisiaj szef dał mi dodatkową koordynację projektu, która ma potrwać do końca września. Mam dylemat powiedzieć już, że jestem w ciąży, wiec nie wiem czy będę w pełni dyspozycyjna i wolałabym unikać dodatkowych stresów czy brać bez gadania i nie mówić jeszcze? ☹️ Wspominał też o podwyżce wiec jestem w kropce. Co tu robić? ☹️

Hej, ja po wizycie na usg. Jest jeden ludek i serduszko. Powiem wam, że właśnie do mnie dotarło, że jestem w ciąży. Aż się wzruszyłam.
Termin na 29.01 mam teraz 6t2d z om wychodzi 7.
U mnie teraz zero dolegliwości. A brzuch to mi wywaliło już tydzień temu mimo że schudłam 2kg bo odstawiłam słodkie bułki i pieczywo.
W czwartek miałam wesele to się stresowałam, że wszyscy się zorientują i musiałam założyć luźna sukienkę.

Gratuluję [emoji173]

Byłam.. Serduszko bije, wszystko jest ok, ufff. Dobrze, ze sie udało tak szybko. Wg usg 6t5d, wg ostatniej miesiaczki 7t3d, ale mowi ze to nornalne i sie nie martwić. Ma prawie 8mm bobas. I dostałam skierowanie na darmowe badania prenatalne. 7 lipca mam.

Gratuluję[emoji173] super, że udało się dzisiaj załatwić tą wizytę :)

Cześć Moje Drogie:)
Już dawno nie zaglądałam jestem po pierwszym usg zarodek widoczny ciałko żółte również wszystko w jak najlepszym porządku. Dzidziuś ma całe 2,5 mm. :)

Gratuluję [emoji173]

Piękne brzuszki dziewczyny [emoji7][emoji7] [emoji7]

U mnie też już jest ale bardziej spożywczy[emoji23] [emoji23] [emoji23]

reklama
Tak sobie czytam dziewczyny o tych naszych wizytach i stwierdzam ,że stycznioweczki to wielkie szczęściary [emoji7] Wiecie że 12 lat temu dokładnie też pisałam na forum styczniowek i wszystkie szczęśliwie donosilysmy ciążę i urodziłysmy zdrowe dzieci . Nawet narodziły się przyjaźnie które trwają do tej pory i nasze dzieci też się przyjaźnią .

Do góry