reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

O matko niby nic nie przytyłam, ale brzuszek to chyba największy z was. Zawsze mogłam się szczycić płaskimi, z Mają do 6miesiąca nie było nic po mnie widać jednak kolejne ciąże rzeczywiście szybciej się uwydatniają
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png
Zobacz załącznik 864513

Ale ładny :) a ja myślałam, że ja mam duży, ale przy Waszych to jednak nie :)

reklama
Dzisiaj szef dał mi dodatkową koordynację projektu, która ma potrwać do końca września. Mam dylemat powiedzieć już, że jestem w ciąży, wiec nie wiem czy będę w pełni dyspozycyjna i wolałabym unikać dodatkowych stresów czy brać bez gadania i nie mówić jeszcze? ☹️ Wspominał też o podwyżce wiec jestem w kropce. Co tu robić? ☹️

Hej, ja po wizycie na usg. Jest jeden ludek i serduszko. Powiem wam, że właśnie do mnie dotarło, że jestem w ciąży. Aż się wzruszyłam.
Termin na 29.01 mam teraz 6t2d z om wychodzi 7.
U mnie teraz zero dolegliwości. A brzuch to mi wywaliło już tydzień temu mimo że schudłam 2kg bo odstawiłam słodkie bułki i pieczywo.
W czwartek miałam wesele to się stresowałam, że wszyscy się zorientują i musiałam założyć luźna sukienkę.

Gratuluję [emoji173]

Byłam.. Serduszko bije, wszystko jest ok, ufff. Dobrze, ze sie udało tak szybko. Wg usg 6t5d, wg ostatniej miesiaczki 7t3d, ale mowi ze to nornalne i sie nie martwić. Ma prawie 8mm bobas. I dostałam skierowanie na darmowe badania prenatalne. 7 lipca mam.

Gratuluję[emoji173] super, że udało się dzisiaj załatwić tą wizytę :)

Cześć Moje Drogie:)
Już dawno nie zaglądałam jestem po pierwszym usg zarodek widoczny ciałko żółte również wszystko w jak najlepszym porządku. Dzidziuś ma całe 2,5 mm. :)

Gratuluję [emoji173]

Piękne brzuszki dziewczyny [emoji7][emoji7] [emoji7]

U mnie też już jest ale bardziej spożywczy[emoji23] [emoji23] [emoji23]

reklama
Tak sobie czytam dziewczyny o tych naszych wizytach i stwierdzam ,że stycznioweczki to wielkie szczęściary [emoji7] Wiecie że 12 lat temu dokładnie też pisałam na forum styczniowek i wszystkie szczęśliwie donosilysmy ciążę i urodziłysmy zdrowe dzieci . Nawet narodziły się przyjaźnie które trwają do tej pory i nasze dzieci też się przyjaźnią .

Do góry