reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Byłam.. Serduszko bije, wszystko jest ok, ufff. Dobrze, ze sie udało tak szybko. Wg usg 6t5d, wg ostatniej miesiaczki 7t3d, ale mowi ze to nornalne i sie nie martwić. Ma prawie 8mm bobas. I dostałam skierowanie na darmowe badania prenatalne. 7 lipca mam.
Mój ma 9mm, a tygodniowo prawie identycznie jak ty :) nie ma co się zamartwiać, trzeba myśleć pozytywnie :)

Ja nie mam wit D, mam tylko te standardowe badania do zrobienia

Ostatnia edycja:
reklama
Mój bibek [emoji4]
IMAG4597.jpg

Załączniki

• IMAG4597.jpg
    IMAG4597.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 526
No szok, a jak mam jeszcze wzdecia to tego to juz w ogole [emoji23]
Lekarz dzisias dał zielone światło na dwie kawki dziennie, farbowanie włosów, basen i kapiele w wannie. Juz pamieta o co kobiety pytaja bo wyrecytował jak wierszyk wlasnie to o co chciałam zapytac [emoji23]
Aha. No i na wspolzycie, a ze maz byl obok to pewnie dzisiaj koniec jego trzytygodniowego celibatu dzisiaj bedzie [emoji23]

Byłam.. Serduszko bije, wszystko jest ok, ufff. Dobrze, ze sie udało tak szybko. Wg usg 6t5d, wg ostatniej miesiaczki 7t3d, ale mowi ze to nornalne i sie nie martwić. Ma prawie 8mm bobas. I dostałam skierowanie na darmowe badania prenatalne. 7 lipca mam.
Super że w końcu jednak się dostałaś i zobaczyłaś dzidzię
Mogę sobie tylko wyobrażać, co przechodziłaś. Nie ma nic gorszego jak człowiek sobie coś zaplanuje nastawi się a tu zong
[emoji846]

reklama
Dawaj dawaj [emoji4]
O matko niby nic nie przytyłam, ale brzuszek to chyba największy z was. Zawsze mogłam się szczycić płaskimi, z Mają do 6miesiąca nie było nic po mnie widać jednak kolejne ciąże rzeczywiście szybciej się uwydatniają
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png
IMG_20180606_152250.jpg

Załączniki

• IMG_20180606_152250.jpg
    IMG_20180606_152250.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 441
Do góry