reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Hej, ja po wizycie na usg. Jest jeden ludek i serduszko. Powiem wam, że właśnie do mnie dotarło, że jestem w ciąży. Aż się wzruszyłam.
Termin na 29.01 mam teraz 6t2d z om wychodzi 7.
U mnie teraz zero dolegliwości. A brzuch to mi wywaliło już tydzień temu mimo że schudłam 2kg bo odstawiłam słodkie bułki i pieczywo.
W czwartek miałam wesele to się stresowałam, że wszyscy się zorientują i musiałam założyć luźna sukienkę.

reklama
Myślicie, ze nie ma sie czym martwic jak ostatnio dwa tyg temu bylam na wizycie to było że 2.2mm i 5t4d, a teraz prawke dwa tygodnie i 8mm i 6t4d. Nie za wolno coś rośnie? Ja do porodu to osiwieje serio.

Hej, ja po wizycie na usg. Jest jeden ludek i serduszko. Powiem wam, że właśnie do mnie dotarło, że jestem w ciąży. Aż się wzruszyłam.
Termin na 29.01 mam teraz 6t2d z om wychodzi 7.
U mnie teraz zero dolegliwości. A brzuch to mi wywaliło już tydzień temu mimo że schudłam 2kg bo odstawiłam słodkie bułki i pieczywo.
W czwartek miałam wesele to się stresowałam, że wszyscy się zorientują i musiałam założyć luźna sukienkę.
Super gratuluje!
Którego Twój Ignaś ma 4 urodzinki?

Myślicie, ze nie ma sie czym martwic jak ostatnio dwa tyg temu bylam na wizycie to było że 2.2mm i 5t4d, a teraz prawke dwa tygodnie i 8mm i 6t4d. Nie za wolno coś rośnie? Ja do porodu to osiwieje serio.
Mysle,że nie ma powodu do niepokoju.Róznie ciaza rośnie,to sprawa indywidualna,poza tym byłaś i innego lekarza i sprzęt tez inny,prawda? Więc i różnice będą.
Gratuluje! :)

Mysle,że nie ma powodu do niepokoju.Róznie ciaza rośnie,to sprawa indywidualna,poza tym byłaś i innego lekarza i sprzęt tez inny,prawda? Więc i różnice będą.
Gratuluje! :)
No wiem, ale martwi mnie ze az tydzien roznicy miedzy dwoma usg. A ten lekarz dzisiaj mam wrazenie ze jakos szybko to zmierzył, mowi serduszko pieknie bije i koniec i ze nie widac raczek nozek ale jesy wszysyko ok. Nie wiem juz sama. Niby mowil ze ok. A ja i tak panikuje. Mam nadzieje ze moj lekarz mnir wcisnie do siebie na przyszly weekend.

No wiem, ale martwi mnie ze az tydzien roznicy miedzy dwoma usg. A ten lekarz dzisiaj mam wrazenie ze jakos szybko to zmierzył, mowi serduszko pieknie bije i koniec i ze nie widac raczek nozek ale jesy wszysyko ok. Nie wiem juz sama. Niby mowil ze ok. A ja i tak panikuje. Mam nadzieje ze moj lekarz mnir wcisnie do siebie na przyszly weekend.
No to zyczę aby Ci się szybko udało dostać do Twojego gina i że Cię uspokoi ta wizyta.
To martwienie się na zapas pojawia się z II kreskami i trwa przez całe zycie,wiec trzeba się zaczac przyzwyczajac hehe
Ale doskonale Cię rozumiem,mam za sobą bardzo złe doświadczenia w temacie i wiem jak to jest.
Postaraj się zająć czymś przyjemnym.Pozdrawiam :)

reklama
No i wiedziałam, ze moj lekarz mnie przyjmie. Odpisał, ze byc w przyszly wtorek rano. To jest anioł nie lekarz. Ale nawet dobrze sie stało dzisiaj bo 130zl a załatwił mi darmowe prenatalne to wiele więcej zaoszczedze. I widziałam serduszko [emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry