reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Hej, ja po wizycie na usg. Jest jeden ludek i serduszko. Powiem wam, że właśnie do mnie dotarło, że jestem w ciąży. Aż się wzruszyłam.
Termin na 29.01 mam teraz 6t2d z om wychodzi 7.
U mnie teraz zero dolegliwości. A brzuch to mi wywaliło już tydzień temu mimo że schudłam 2kg bo odstawiłam słodkie bułki i pieczywo.
W czwartek miałam wesele to się stresowałam, że wszyscy się zorientują i musiałam założyć luźna sukienkę.

reklama
Myślicie, ze nie ma sie czym martwic jak ostatnio dwa tyg temu bylam na wizycie to było że 2.2mm i 5t4d, a teraz prawke dwa tygodnie i 8mm i 6t4d. Nie za wolno coś rośnie? Ja do porodu to osiwieje serio.

Hej, ja po wizycie na usg. Jest jeden ludek i serduszko. Powiem wam, że właśnie do mnie dotarło, że jestem w ciąży. Aż się wzruszyłam.
Termin na 29.01 mam teraz 6t2d z om wychodzi 7.
U mnie teraz zero dolegliwości. A brzuch to mi wywaliło już tydzień temu mimo że schudłam 2kg bo odstawiłam słodkie bułki i pieczywo.
W czwartek miałam wesele to się stresowałam, że wszyscy się zorientują i musiałam założyć luźna sukienkę.
Super gratuluje!
Którego Twój Ignaś ma 4 urodzinki?

Myślicie, ze nie ma sie czym martwic jak ostatnio dwa tyg temu bylam na wizycie to było że 2.2mm i 5t4d, a teraz prawke dwa tygodnie i 8mm i 6t4d. Nie za wolno coś rośnie? Ja do porodu to osiwieje serio.
Mysle,że nie ma powodu do niepokoju.Róznie ciaza rośnie,to sprawa indywidualna,poza tym byłaś i innego lekarza i sprzęt tez inny,prawda? Więc i różnice będą.
Gratuluje! :)

Mysle,że nie ma powodu do niepokoju.Róznie ciaza rośnie,to sprawa indywidualna,poza tym byłaś i innego lekarza i sprzęt tez inny,prawda? Więc i różnice będą.
Gratuluje! :)
No wiem, ale martwi mnie ze az tydzien roznicy miedzy dwoma usg. A ten lekarz dzisiaj mam wrazenie ze jakos szybko to zmierzył, mowi serduszko pieknie bije i koniec i ze nie widac raczek nozek ale jesy wszysyko ok. Nie wiem juz sama. Niby mowil ze ok. A ja i tak panikuje. Mam nadzieje ze moj lekarz mnir wcisnie do siebie na przyszly weekend.

No wiem, ale martwi mnie ze az tydzien roznicy miedzy dwoma usg. A ten lekarz dzisiaj mam wrazenie ze jakos szybko to zmierzył, mowi serduszko pieknie bije i koniec i ze nie widac raczek nozek ale jesy wszysyko ok. Nie wiem juz sama. Niby mowil ze ok. A ja i tak panikuje. Mam nadzieje ze moj lekarz mnir wcisnie do siebie na przyszly weekend.
No to zyczę aby Ci się szybko udało dostać do Twojego gina i że Cię uspokoi ta wizyta.
To martwienie się na zapas pojawia się z II kreskami i trwa przez całe zycie,wiec trzeba się zaczac przyzwyczajac hehe
Ale doskonale Cię rozumiem,mam za sobą bardzo złe doświadczenia w temacie i wiem jak to jest.
Postaraj się zająć czymś przyjemnym.Pozdrawiam :)

reklama
No i wiedziałam, ze moj lekarz mnie przyjmie. Odpisał, ze byc w przyszly wtorek rano. To jest anioł nie lekarz. Ale nawet dobrze sie stało dzisiaj bo 130zl a załatwił mi darmowe prenatalne to wiele więcej zaoszczedze. I widziałam serduszko [emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry