reklama
paulenka91
Fanka BB :)
No mnie w ogóle nie bolał a teraz czuję takie kłucie w macicyA mi się właśnie odezwał ból brzucha jak na okres. Tak to od jakiegoś czasu nic w ogóle brzucha nie czuję
reqiem
Mi lekarka mowila ze poki nie jest to bol ktory utrudnia nam funkcjonowanie to jest git.No mnie w ogóle nie bolał a teraz czuję takie kłucie w macicy
Witam
Mozna sie dołączyć?
Niech Was moj nick nie przeraza ale probowalam sie zarejstrowac z pol godz i juz nic lepszego do glowy nie przyszlo.
Moja ciaza potwierdzona testem z moczu i testem z krwi.Mam bardzo nieregularne cykle wiec trudno mi okreslic przyblizony tp ale raczej bedzie juz luty.
Mimo tego jesli pozwolicie to zostane
Mozna sie dołączyć?
Niech Was moj nick nie przeraza ale probowalam sie zarejstrowac z pol godz i juz nic lepszego do glowy nie przyszlo.
Moja ciaza potwierdzona testem z moczu i testem z krwi.Mam bardzo nieregularne cykle wiec trudno mi okreslic przyblizony tp ale raczej bedzie juz luty.
reqiem
Jasne [emoji4][emoji4] witamy.Witam
Mozna sie dołączyć?
DziekujeJasne [emoji4][emoji4] witamy.
Mam wizyte za tydzien,zastanawiam sie czy to nie za wczesnie bo wypadnie 5/6 tc
Tyle ze mam za soba 3 straty,wiec wole dmuchac na zimne
paulenka91
Ee to nie jest źle[emoji3]nie będę dzwonić do gina bo to lekko i bez krwawien. Ale za to wydaje mi się że jakaś infekcja sie kroi.ale mam czopki które mi przepisalMi lekarka mowila ze poki nie jest to bol ktory utrudnia nam funkcjonowanie to jest git.
reqiem
Ja z moim pisze na fejsie jak coś [emoji23]Ee to nie jest źle[emoji3]nie będę dzwonić do gina bo to lekko i bez krwawien. Ale za to wydaje mi się że jakaś infekcja sie kroi.ale mam czopki które mi przepisal
paulenka91
A obczajalam ostatnio mojego też[emoji3]słuchajcie dziewczyny może któraś się orientuje.mam umowę do października i powinnam już wtedy dostać na stałe ponieważ według nowego prawa będę mieć przepracowane 33miesiace.i moje pytanie czy przedłuża mi do dnia porodu tylko cZy muszą na stałe?Ja z moim pisze na fejsie jak coś [emoji23]
reklama
Gosia892
Witajcie dziewczyny, przychodzę do Was z innego wątku bo dziś wszystko się potwierdziło. Jest zarodek 15 mm, bije serducho, więc spokojnie mogę ogłosić się styczniową mamą [emoji2] termin 17.01.2019 według USG, 19.01.2019 według OM [emoji7]