reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

Witam nowe Stycznióweczki ;-) ;)
Gratuluję :) to musi być mega radość po takim czasie :)

Dziewczyny jak to jest z tymi kroplami na mdłości? Imbifem czy jak im tam. Jak to działa? Pije krople i nagle mi mdłości przechodzą i juz nie mam obrzydzenia na myśl o jedzeniu i moge jeść normalnie wszystko?
Pewnie na każdego inaczej jak to ze wszystkim jest. Ja mam same mdłości bez wymiotów i wstrętu do jedzenia. Wręcz zajadam mdłości. Krople biorę jak jest gorzej trzy razy dziennie po 25 kropel rozpuszczam w trochę wody i pije. Mi mdłości po jakimś czasie ustają albo całkiem albo na tyle że mogę funkcjonować normalnie. Ale zanim zdecydowałam się na zakup to przekopałam internet i czytałam opinie dziewczyn które nawet przestały wymiotować dzięki nim. Ja osobiście polecam. A jak j Ciebie będą działać to nie będzie wiadomo dopóki nie spróbujesz ;-) ;)

Ja właśnie cały dzień się stresuję bo prawie cały dzień mnie dziwnie pobolewa w pewnym momencie miałam chwilę zwątpienia czy nie jechać do szpitala.
Byłam dzisiaj w szkole zawieźć L4 ,trochę tam posiedzialam musiałam powystawiać resztę ocen kilka analiz potem na chwilę do gabinetu i jeszcze zachcialo mi się pierogów no i zrobiłam je - może się przeciązyłam
Sama już nie wiem jeszcze chyba od klimy w aucie coś w plecy mi weszło że jak oddech biorę to kłucie w plecach czuję. [emoji33][emoji855]
Też jak za dużo zrobię w ciągu dnia to mnie trochę boli i ciągnie więc tak chyba już jest :) czego uczysz w szkole?

reklama
Ja mam takie ataki jak cos zjem to mnie ścina z nóg, oczy lecą, ale to chwilowe tak z 5min i przechodzi [emoji23]
A dzisiaj skusiłam się na to "piwo" radler zupełne 0.0% jakieś pomarańczowo coś tam i teraz siedze i mnie mdli jak cholera.
A ja też myślałam o takim radlerku bo za mną chodzi. Dobre chociaż było? ;)

A ja też myślałam o takim radlerku bo za mną chodzi. Dobre chociaż było? ;)
Wiesz co jak orenzada. Takie zimne fajne. Coś innego jak ta woda bo juz mi bokiem wychodzi [emoji23] a za sokami nie przepadam. Jak ktoś ma smaka na piwo to polecam z czystym sumienem hainekena tez zupełne 0.0 % a smakuje na prawde jak zwykłe piwo i jest w 100% bezpieczne dla kobiet w ciąży i kierowców bo się upewniłam bo ja to schizol jestem [emoji12]

Wiesz co jak orenzada. Takie zimne fajne. Coś innego jak ta woda bo juz mi bokiem wychodzi [emoji23] a za sokami nie przepadam. Jak ktoś ma smaka na piwo to polecam z czystym sumienem hainekena tez zupełne 0.0 % a smakuje na prawde jak zwykłe piwo i jest w 100% bezpieczne dla kobiet w ciąży i kierowców bo się upewniłam bo ja to schizol jestem [emoji12]
O to może takie było by lepsze, zwykle zimne piwko z sokiem malinowym mmm... :tak:

W ogóle jutro to mnie ten lekarz chyba wyrzuci z gabinetu tyle mam pytań co moge, a co nie [emoji14]
Juz sobie liste zrobiłam. Niby wiem, że można, ale musze usłyszeć od mojego doktorka

W ogóle jutro to mnie ten lekarz chyba wyrzuci z gabinetu tyle mam pytań co moge, a co nie [emoji14]
Juz sobie liste zrobiłam. Niby wiem, że można, ale musze usłyszeć od mojego doktorka
Ginekolog to ma jednak przekichane :-D przychodzą zeschizowane przyszłe mamy j zadają milion pytań i martwią się każdym drobiazgiem. Powinni im nagrodę za cierpliwość dać :-D ja też mojemu 100 pytań do...zadałam :p

O to może takie było by lepsze, zwykle zimne piwko z sokiem malinowym mmm... :tak:
Serio ostatnio mąż mi kupił i przelał do szklanki i napiłam się i wyplułam i do niego z "mordą" że jest powalony, pomylił się i mi zwykłe piwo dał bo smakowało identycznie, a to faktycznie ten haineken był [emoji23] calsberg i żywiec ma do 0.5% to się boje, ale to jest zero i świetne.

reklama
Do góry