reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Witam nowe Stycznióweczki ;-) ;)
Gratuluję :) to musi być mega radość po takim czasie :)

Dziewczyny jak to jest z tymi kroplami na mdłości? Imbifem czy jak im tam. Jak to działa? Pije krople i nagle mi mdłości przechodzą i juz nie mam obrzydzenia na myśl o jedzeniu i moge jeść normalnie wszystko?
Pewnie na każdego inaczej jak to ze wszystkim jest. Ja mam same mdłości bez wymiotów i wstrętu do jedzenia. Wręcz zajadam mdłości. Krople biorę jak jest gorzej trzy razy dziennie po 25 kropel rozpuszczam w trochę wody i pije. Mi mdłości po jakimś czasie ustają albo całkiem albo na tyle że mogę funkcjonować normalnie. Ale zanim zdecydowałam się na zakup to przekopałam internet i czytałam opinie dziewczyn które nawet przestały wymiotować dzięki nim. Ja osobiście polecam. A jak j Ciebie będą działać to nie będzie wiadomo dopóki nie spróbujesz ;-) ;)

Ja właśnie cały dzień się stresuję bo prawie cały dzień mnie dziwnie pobolewa w pewnym momencie miałam chwilę zwątpienia czy nie jechać do szpitala.
Byłam dzisiaj w szkole zawieźć L4 ,trochę tam posiedzialam musiałam powystawiać resztę ocen kilka analiz potem na chwilę do gabinetu i jeszcze zachcialo mi się pierogów no i zrobiłam je - może się przeciązyłam
Sama już nie wiem jeszcze chyba od klimy w aucie coś w plecy mi weszło że jak oddech biorę to kłucie w plecach czuję. [emoji33][emoji855]
Też jak za dużo zrobię w ciągu dnia to mnie trochę boli i ciągnie więc tak chyba już jest :) czego uczysz w szkole?

reklama
Ja mam takie ataki jak cos zjem to mnie ścina z nóg, oczy lecą, ale to chwilowe tak z 5min i przechodzi [emoji23]
A dzisiaj skusiłam się na to "piwo" radler zupełne 0.0% jakieś pomarańczowo coś tam i teraz siedze i mnie mdli jak cholera.
A ja też myślałam o takim radlerku bo za mną chodzi. Dobre chociaż było? ;)

A ja też myślałam o takim radlerku bo za mną chodzi. Dobre chociaż było? ;)
Wiesz co jak orenzada. Takie zimne fajne. Coś innego jak ta woda bo juz mi bokiem wychodzi [emoji23] a za sokami nie przepadam. Jak ktoś ma smaka na piwo to polecam z czystym sumienem hainekena tez zupełne 0.0 % a smakuje na prawde jak zwykłe piwo i jest w 100% bezpieczne dla kobiet w ciąży i kierowców bo się upewniłam bo ja to schizol jestem [emoji12]

Wiesz co jak orenzada. Takie zimne fajne. Coś innego jak ta woda bo juz mi bokiem wychodzi [emoji23] a za sokami nie przepadam. Jak ktoś ma smaka na piwo to polecam z czystym sumienem hainekena tez zupełne 0.0 % a smakuje na prawde jak zwykłe piwo i jest w 100% bezpieczne dla kobiet w ciąży i kierowców bo się upewniłam bo ja to schizol jestem [emoji12]
O to może takie było by lepsze, zwykle zimne piwko z sokiem malinowym mmm... :tak:

W ogóle jutro to mnie ten lekarz chyba wyrzuci z gabinetu tyle mam pytań co moge, a co nie [emoji14]
Juz sobie liste zrobiłam. Niby wiem, że można, ale musze usłyszeć od mojego doktorka

W ogóle jutro to mnie ten lekarz chyba wyrzuci z gabinetu tyle mam pytań co moge, a co nie [emoji14]
Juz sobie liste zrobiłam. Niby wiem, że można, ale musze usłyszeć od mojego doktorka
Ginekolog to ma jednak przekichane :-D przychodzą zeschizowane przyszłe mamy j zadają milion pytań i martwią się każdym drobiazgiem. Powinni im nagrodę za cierpliwość dać :-D ja też mojemu 100 pytań do...zadałam :p

O to może takie było by lepsze, zwykle zimne piwko z sokiem malinowym mmm... :tak:
Serio ostatnio mąż mi kupił i przelał do szklanki i napiłam się i wyplułam i do niego z "mordą" że jest powalony, pomylił się i mi zwykłe piwo dał bo smakowało identycznie, a to faktycznie ten haineken był [emoji23] calsberg i żywiec ma do 0.5% to się boje, ale to jest zero i świetne.

reklama
Do góry