reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Oooo, super! Jaki termin? :)
Ja mam 28 lat, jestem z Warszawy, om 14.04. Po porodzie miałam strasznie nieregularne @, zaszłam w jakimś długim cyklu. Termin mam na 22.01 :)
Jaka dzielnica ? Bo ja jestem z Marek na granicy Białołęki ..miałam z synem taki termin jak ty ,wyskoczył 14-ego [emoji4]

reklama
Witamy, witamy, ja sie niedawno obudziłam mężusiowu kanapki zrobić do pracy i moja pierwsza myśl "jutro wizyta". Zaczynam się stresować [emoji849][emoji849]
Wszystko będzie dobrze nie ma co się stresować[emoji6]chociaż ja za 3 tyg też pewnie będę już od rana jak na szpilkach chodzić[emoji23]

Witam się i ja :) wizytę mam dzisiaj :D o 13:45 wstępnie. To będzie ta nfzowa wiec pewnie już założy mi kartę ciąży. Jeśli wszystko będzie w porządku oczywiście :) ale innej opcji nie biorę pod uwagę.

Witam się i ja :) wizytę mam dzisiaj :D o 13:45 wstępnie. To będzie ta nfzowa wiec pewnie już założy mi kartę ciąży. Jeśli wszystko będzie w porządku oczywiście :) ale innej opcji nie biorę pod uwagę.

Kciuki za wizytę [emoji110] a inaczej być nie może :)

Witamy, witamy, ja sie niedawno obudziłam mężusiowu kanapki zrobić do pracy i moja pierwsza myśl "jutro wizyta". Zaczynam się stresować [emoji849][emoji849]

Będzie dobrze :)

Ja już 8t4d ..jak ten czas leci , jeszcze chwila i koniec pierwszego trymestru.

Oby szybko zleciało :)

Ja właśnie szykuje się do pracy ale z chęcią bym jeszcze pospała...
Obudziłam się dzisiaj ze zgagą :/

Ostatnia edycja:
Kciuki za wizytę [emoji110] a inaczej być nie może :)

Będzie dobrze :)

Oby szybko zleciało :)

Ja właśnie szykuje się do pracy ale z chęcią bym jeszcze pospała...
Obudziłam się dzisiaj ze zgagą :/
Zgaga potrafi zrujnować dzień miałam parę razy do tej pory ale jakoś sama przechodziła[emoji3]

reklama
Do góry