reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Oooo, super! Jaki termin? :)
Ja mam 28 lat, jestem z Warszawy, om 14.04. Po porodzie miałam strasznie nieregularne @, zaszłam w jakimś długim cyklu. Termin mam na 22.01 :)
Jaka dzielnica ? Bo ja jestem z Marek na granicy Białołęki ..miałam z synem taki termin jak ty ,wyskoczył 14-ego [emoji4]

reklama
Witamy, witamy, ja sie niedawno obudziłam mężusiowu kanapki zrobić do pracy i moja pierwsza myśl "jutro wizyta". Zaczynam się stresować [emoji849][emoji849]
Wszystko będzie dobrze nie ma co się stresować[emoji6]chociaż ja za 3 tyg też pewnie będę już od rana jak na szpilkach chodzić[emoji23]

Witam się i ja :) wizytę mam dzisiaj :D o 13:45 wstępnie. To będzie ta nfzowa wiec pewnie już założy mi kartę ciąży. Jeśli wszystko będzie w porządku oczywiście :) ale innej opcji nie biorę pod uwagę.

Witam się i ja :) wizytę mam dzisiaj :D o 13:45 wstępnie. To będzie ta nfzowa wiec pewnie już założy mi kartę ciąży. Jeśli wszystko będzie w porządku oczywiście :) ale innej opcji nie biorę pod uwagę.

Kciuki za wizytę [emoji110] a inaczej być nie może :)

Witamy, witamy, ja sie niedawno obudziłam mężusiowu kanapki zrobić do pracy i moja pierwsza myśl "jutro wizyta". Zaczynam się stresować [emoji849][emoji849]

Będzie dobrze :)

Ja już 8t4d ..jak ten czas leci , jeszcze chwila i koniec pierwszego trymestru.

Oby szybko zleciało :)

Ja właśnie szykuje się do pracy ale z chęcią bym jeszcze pospała...
Obudziłam się dzisiaj ze zgagą :/

Ostatnia edycja:
Kciuki za wizytę [emoji110] a inaczej być nie może :)

Będzie dobrze :)

Oby szybko zleciało :)

Ja właśnie szykuje się do pracy ale z chęcią bym jeszcze pospała...
Obudziłam się dzisiaj ze zgagą :/
Zgaga potrafi zrujnować dzień miałam parę razy do tej pory ale jakoś sama przechodziła[emoji3]

reklama
Do góry