reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A Wy kiedy macie wizyty? Ktoras tak ładnie prowadzila kalendarz i chyba gdzies umknąl [emoji4] nie wiem za kogo i kiedy trzymac kciuki [emoji4]

No tak wiem ale nie dostanę tej umowy jedynie do dnia porodu mi przedłuża [emoji6]wcześniej jeszcze jak byłaś dobrym pracownikiem to mogłaś liczyć na dłuższą umowę po ciąży.a teraz w firmie tylko przedłużają do dnia porodu.ale w sumie nie chce tam wracać,nie wiem czy będę miała w ogóle możliwość żeby wrócić do pracy przez pewien okres czasu.
Na to nie ma już rady niestety. Ja mam jeszcze możliwość powrotu bo umowę mam do lipca 2020 ale nie wiem też czy wrócę. Mąż ma swoją firmę to go nie ma całymi dniami a w galerii każdy wie jak się pracuje wiec nie miałby mi kto z dzidzia zostać a obcemu takiego malucha nie oddam ;-) ;) więc raczej też zrezygnuje z powrotu.

reklama
Do góry