reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Ja tak samo, trochę się jeszcze boję, ale coś tam sobie przeglądam, z czystej ciekawości. :) Mniam, ciekawe, co dobrego będzie na obiadek. :) U nas znowu spaghetti, bo sosu się jakoś dużo wczoraj narobiło. [emoji14]
Ja dziś rano dokończyłam kawałek pizzy ale żeby tradycją była najpierw mnie wymioty pomeczyly.[emoji3]a teraz czuję jak mi stoi w żołądku haha. Jutro zrobię rosołu.mam ochotę tylko na takie delikatne potrawy ale najlepiej żeby ktoś zrobił.[emoji23]

reklama
mogę się dołączyć termin wg usg na 12.01
Jasne. Witamy :happy2: już po usg?
7u22skjoqgim6tw0.png

mam 36 lat i 2 córcie 6 i 4 letnią , usg miałam ponieważ moje cykle potrafią być bardzo długie wg om powinnam być w 18 tyg a jestem w ósmym serduszko ładnie bije , ta ciąża jest spora niespodzianką najpierw bratowa, później siostra kolejna bratowa i ja

reklama
Do góry