reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

Ja ostatnio za czesto jem fast foody, musze zrobic sobie zakaz [emoji2] a teraz najadlam sie chipsow i jest mi niedobrze [emoji15] dzisiaj jestem padnieta, wstalam wczesnie, a jak chcialam zrobic sobie drzemke w poludnie to musiałam pojechac posiedziec z bratanica i tyle z mojego spania. Takze dzisiaj juz leze, Wam zycze spokojnej nocy i mniej stresu, bo nasze maluszki muszą zdrowo rosnac [emoji4]
Dobranoc [emoji8]

reklama
Współczuję mdłości, może szybko miną!
emoji123.png
Przynajmniej przestałam o głupotach myśleć ;)

hej dziewczyny wczoraj powiedziałam szefowi o ciąży bo jak pamiętacie 22.05 zaczelam prace i zobaczyłam pozytywny test ciążowy los jest przekorny ale coz balam się jak cholera bo miałam podpisac umowę i co się okazało szef miał dla mnie wmowe zlecenie ale jak mu powiedziałam to niepodpisal tej umowu bo zmieni ja na inna korzystna dla mnie czyli na czas określony hmm spodziewałam się uslyszec no to dziękujemy ale szef podszedł optymistycznie i nic mu to nie przeszkadza także będę miała maciezynski potem :) praca leka bo w budce z lodami wloskimi zyc nie umierać wczorajsza wyplata za 10 dni pracy wyszla 910 zl dal mi na początek 10 zl za godzine a wsumie nic nie robie tylko siedze i krece lody ha ha ha

reklama
Cześć :)
My dzisiejszy dzień spędzamy w Kołobrzegu. Znajomi z Bydgoszczy są tam na urlopie i jedziemy się z nimi zobaczyć.

No niestety, piersi zmieniają się w ciąży ma naszą niekorzyść, wizualnie oczywiście. A te białe grudeczki, które się pojawiają wokół brodawek pełnią funkcję ochronną. Ale to i tak nic. Zobaczycie po porodzie i po ewentualnym karmieniu :laugh2: mamy, które już mają dzieci wiedzą o czym piszę :laugh2:

Miłego dzionka Laski!

Do góry