reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Halo halo styczen 2019

No właśnie, podobno imbir dobry na takie dolegliwości, moze warto spróbować.
Ja sobie z pol godziny temu zjadłam talerz zupy, położyłam się,bo mi się ciężko zrobiło i co? I z jednej strony dalej czuje, że mi ciężko, a z drugiej dalej mnie ssie w żołądku... masakra jakaś

reklama
Tak ale ogólnie jakoś herbaty też pić nie mogę.teraz chce mi się zupy ogórkowej.jutro będę robić.[emoji3]
Oj... Zupa ogórków to jest to :-D ostatnio jadłam i byla pyszna jak nigdy :p te krople imbifem spróbuj. Mnie nawet same mdłości w bardzo dużym stopniu opuściły po nich, a 25 kropli łatwiej wypić niż kubek herbaty ;)

No właśnie, podobno imbir dobry na takie dolegliwości, moze warto spróbować.
Ja sobie z pol godziny temu zjadłam talerz zupy, położyłam się,bo mi się ciężko zrobiło i co? I z jednej strony dalej czuje, że mi ciężko, a z drugiej dalej mnie ssie w żołądku... masakra jakaś
Też to przechodziła. Pochłaniałam wszystko jak odkurzacz :-D teraz jest trochę lepiej. Ale złotego środka nie znalazłam na ssanie. Po prostu jadłam no jak czułam ssanie to od razu mnie mdliło. Od kilku dni mi wogole wszystkie objawy dużo mniej dokuczają a ja zamiast się cieszyć to myślę czy to dobrze :D

Oj... Zupa ogórków to jest to :-D ostatnio jadłam i byla pyszna jak nigdy :p te krople imbifem spróbuj. Mnie nawet same mdłości w bardzo dużym stopniu opuściły po nich, a 25 kropli łatwiej wypić niż kubek herbaty ;)
Pytałam w aptece nie mieli ich ale zapytam w innej.a paracetamol też słyszałam że można.lekarz polecił mi pregna plus takie witaminy

Hmm teraz mnie zaciekawiłaś [emoji16] tylko szkoda bedzie mi patrzec jak reszta sie bawi, bo ja lubie taki harcore hehe. Chociaz teraz mam osobisty "hardcore" w organizmie bo tworzy sie tam nowa istotka wiec czego ja wiecej chce od życia [emoji23]
Ja w pierwszej ciąży śmigalam na rollercoasterach w Niemczech.. panicznie się bałam, a nie wiedziałam dlaczego.. główna chciała ciało odmawiało posłuszeństwa. Dowiedziałam się po powrocie, że jestem w ciąży;)
J

Jesteś pewna tego paracetamolu?
Można!;)

reklama
Ja z witamin biorę prenatal uno. One też są z imbirem ;-) ;)
Ale mi narobilas ochoty na tą ogorkowa. Będę musiała zrobić znowu :p
To zapraszam jutro do mnie na pyszną ogórkowa[emoji3] ostatnio miałam taką Zajawkę z barszczem czerwonym i ziemniakami robiłam sobie taką papkę i jadłam[emoji3]stronie od pieczonego i smazonego

Do góry