reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Czesc [emoji4] kciuki za wszystkie wizytujace dzisiaj [emoji110]
@Artemida90 tydzien po spodziewanej @ beta wydaje mi sie za mala, koniecznie skontaktuj sie z lekarzem. Trzymam kciuki zeby wszystko okazalo sie w porzadku [emoji110]
U mnie standardowo ssanie i mimo ze duzo jem i nie mam wymiotow to waga delikatnie w dol. Ale czy tylko mi sie jakos metabolizm podkrecil? Chodze do toalety ze 3 razy dziennie...
Milego dnia [emoji8]
Ja tez jem jak wczesniej, a waga w dół leci. I skora sucha okrutnie. Ci mali terroryści w brzuchu juz z nas wyssysją [emoji23][emoji23]

Ja zjadlam śniadanie bo oczywiście ssanie a teraz mnie mdli że chyba pójdę zwrócić.od jakiegoś miesiąca nie mam apetytu w ogóle. Właśnie się ważyłam 56kg
Ja na początku miałam apetyt na wszystko . A teraz na nic jedynie maślanka. Dzisiaj tak sobie pomyślałam że zrobię kopytka na obiad Majcia bardzo lubi i z początku nawet mi się zachciało, ale jak właśnie je robię to już mi się odechciewa. Może jak skończę to zabiorę ochoty - coś strasznego. Ja dzisiaj się wazylam 64,5 czyli przytyam 0,5kg chociaż nie wiem jakim cudem bo prawie nic nie jem a jak już zjem to wieczorem zwymiotuję. [emoji22]
Zazdroszczę ci że już dzisiaj masz wiz ja dopiero jutro juz odliczam godziny - mąż obiecał że tym razem ze mną pojedzie. Mam stresa i jeszcze na dodatek śnią mi się jakieś koszmary. Przez co nie mogę spać a jak juz zasnę to budzik mnie budzi i tak od kilku dni.[emoji33][emoji51]

Ja na początku miałam apetyt na wszystko . A teraz na nic jedynie maślanka. Dzisiaj tak sobie pomyślałam że zrobię kopytka na obiad Majcia bardzo lubi i z początku nawet mi się zachciało, ale jak właśnie je robię to już mi się odechciewa. Może jak skończę to zabiorę ochoty - coś strasznego. Ja dzisiaj się wazylam 64,5 czyli przytyam 0,5kg chociaż nie wiem jakim cudem bo prawie nic nie jem a jak już zjem to wieczorem zwymiotuję. [emoji22]
Zazdroszczę ci że już dzisiaj masz wiz ja dopiero jutro juz odliczam godziny - mąż obiecał że tym razem ze mną pojedzie. Mam stresa i jeszcze na dodatek śnią mi się jakieś koszmary. Przez co nie mogę spać a jak juz zasnę to budzik mnie budzi i tak od kilku dni.[emoji33][emoji51]
Nie martw sie, bedzie dobrze i jutro zobaczysz swoja fasolcie [emoji4] a ktory to tc?
Mi co noc snia sie faceci [emoji23] za kazdym razem ktos inny sie we mnie podkochuje [emoji23]

Mam wyniki badań, coś jest nie tak niska to hcg i tsh za wysokie Zobacz załącznik 861632
Powinnaś skonsultować te wyniki. Lekarz z pewnością rozwieje wątpliwości bo hch jakieś nietypowe hmm
A co do wyników tsh też miałam niezbyt, okazało się mam problemy z tarczą - biorę leki i jestem pod stała kontrolą endokrynologa. Będzie dobrze nie denerwuj się

Dziewczyny, a jak u Was z [emoji173]?
Mój to sie boi, powiedział, że jak mu lekarz nie powie, że wolno to nie tyka. Dla mnie dobrze bo w ogóle nie mam ochoty [emoji14][emoji14]

Nie martw sie, bedzie dobrze i jutro zobaczysz swoja fasolcie [emoji4] a ktory to tc?
Mi co noc snia sie faceci [emoji23] za kazdym razem ktos inny sie we mnie podkochuje [emoji23]
Oj to Twoje sny mi się bardziej podobają - też bym takie chciała[emoji16]
Mi śnią się koszmary że przecinają mi brzuch wyciągają jakiegoś stwora krew sie leje i takie tam - budzę się cała oblsna potem i już do rana prawie nie śpię.
Jeśli chodzi o mój tydz ciąży ta na każdym suwaczku inaczej ale może uda mi się wkleić. Ale prawidłowy to chyba 8 tydz 2 dni
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png

reklama
Oj to Twoje sny mi się bardziej podobają - też bym takie chciała[emoji16]
Mi śnią się koszmary że przecinają mi brzuch wyciągają jakiegoś stwora krew sie leje i takie tam - budzę się cała oblsna potem i już do rana prawie nie śpię.
Jeśli chodzi o mój tydz ciąży ta na każdym suwaczku inaczej ale może uda mi się wkleić. Ale prawidłowy to chyba 8 tydz 2 dni
eikt90bvetv89b7w.png

zpbnio4prx39vmvg.png
To straszne masz te sny, moze po wizycie jak zobaczysz ze wszystko jest ok to ustana [emoji4]

Do góry