A dzidzia i tak przyjdzie na świat kiedy zechce. Pamiętaj że 2 tyg przed i 2 tygodnie po terminie to nadal dziecko urodzone w terminie więc ten tydzień rozbieżności nie robi wielkiej różnicyU Ciebie różnica tylko 3 dni. U mnie wychodzi tydzień różnicy. Ale nie wiem. Może to się mieści w jakichś normach.
reklama
reqiem
Fanka BB :)
Ja mam np bibka 2.2mm czyli idealnie z ostatnia miesiaczka, a sam pęcherzyk ciążowy wyszedł na kilka dni mniejsza ciaze i ma 8.6mm, ale ponoć ok.U Ciebie różnica tylko 3 dni. U mnie wychodzi tydzień różnicy. Ale nie wiem. Może to się mieści w jakichś normach.
Stelka38
Niech przychodzi kiedy sobie życzy, aby zdrowe i szczęśliwe :-)A dzidzia i tak przyjdzie na świat kiedy zechce. Pamiętaj że 2 tyg przed i 2 tygodnie po terminie to nadal dziecko urodzone w terminie więc ten tydzień rozbieżności nie robi wielkiej różnicy
Hej Nazywam się Malwina , mam 3o lat i 8 letnia córeczkę , Dzisiaj robiła test i wyszedł pozytywnie , Termin z kalendarza na 31 stycznia Pierwsza córka tez jest ze stycznia 15 wiec sie trawił podobny termin. Na razie brak dolegliwości oprócz strasznej chęci spania Wiedza tylko mąz i psiapsiółka poznana na BB. Rodzicom i innym powiemy około 12 tygodnia (chyba ze szybciej sie domysla )
paulenka91
Ahahah chyba żeśmy się umówiły tyle że u mnie pierogi robione przez babcię[emoji16]i barszczyk!Super gratuluję
U mnie na obiad dziś czerwony barszczyk i biedronkowe pierogi z truskawkami
paulenka91
Dziewczynki bardzo się cieszę z waszych wizyt!![emoji8]jak już bebiki widać to musi być tylko dobrze. U mnie jeszcze 3 dni i dopiero lekarz, coraz bardziej się boje [emoji3]
reqiem
Czesc! [emoji4] rozgosc sie u Nas [emoji16] masz juz umiowiona wizyte u lekarza, to Cie wpisze w kalendarz [emoji4]Hej Nazywam się Malwina , mam 3o lat i 8 letnia córeczkę , Dzisiaj robiła test i wyszedł pozytywnie , Termin z kalendarza na 31 stycznia Pierwsza córka tez jest ze stycznia 15 wiec sie trawił podobny termin. Na razie brak dolegliwości oprócz strasznej chęci spania Wiedza tylko mąz i psiapsiółka poznana na BB. Rodzicom i innym powiemy około 12 tygodnia (chyba ze szybciej sie domysla )
paulenka91
Witaj Malwina[emoji3]myślę że powoli zamykasz styczniowki[emoji6]trzymam kciuki za dzidzię [emoji8]Hej Nazywam się Malwina , mam 3o lat i 8 letnia córeczkę , Dzisiaj robiła test i wyszedł pozytywnie , Termin z kalendarza na 31 stycznia Pierwsza córka tez jest ze stycznia 15 wiec sie trawił podobny termin. Na razie brak dolegliwości oprócz strasznej chęci spania Wiedza tylko mąz i psiapsiółka poznana na BB. Rodzicom i innym powiemy około 12 tygodnia (chyba ze szybciej sie domysla )
Hej U mnie sprawa wyglada tak: dokładnie wiem kiedy miałam zaplodnienie (tj.20.04) We wtorek 22.05 byłam u ginekologa i pęcherzyk wyszedł 2,3cm ale zarodka jeszcze nie było widać. Według USG pęcherzyk wskazywał na 6t4d a wiec idealnie od dnia zapłodnienia. Wtedy na wizycie miałam wysokie cisnienie i doktor skierowala mnie do szpitala na kontrolę. ( Już wszystko w normie z ciśnieniem) ale przejde do rzeczy..dziś przed wypisem zrobiono mi USG i zarodek juz jest! Z bijącym serduszkiem❤ Ma 3,8mm co wychodzi na 6t1d. Ale licząc od 20.04 powinnam dziś zacząć 7tc. Czy uwazacie,ze te 5dni różnicy mogą być niepokojące?
Pozdrawiam wszystkie Przyszłe Mamusie
reklama
Ja mam jakieś 2 tyg roznicy i lekarz powiedział że to normalne. Więc u Ciebie 5 dni jak najbardziej jest ok, poza tym USG zawsze jest +/- 6 dniHej U mnie sprawa wyglada tak: dokładnie wiem kiedy miałam zaplodnienie (tj.20.04) We wtorek 22.05 byłam u ginekologa i pęcherzyk wyszedł 2,3cm ale zarodka jeszcze nie było widać. Według USG pęcherzyk wskazywał na 6t4d a wiec idealnie od dnia zapłodnienia. Wtedy na wizycie miałam wysokie cisnienie i doktor skierowala mnie do szpitala na kontrolę. ( Już wszystko w normie z ciśnieniem) ale przejde do rzeczy..dziś przed wypisem zrobiono mi USG i zarodek juz jest! Z bijącym serduszkiem❤ Ma 3,8mm co wychodzi na 6t1d. Ale licząc od 20.04 powinnam dziś zacząć 7tc. Czy uwazacie,ze te 5dni różnicy mogą być niepokojące?