reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Ale jak się okaże, że jednak nie jestem w ciąży to poczekamy do lipca. Tak jak planowaliśmy.

Hejka! Ja dziś robiłam test i 2 piękne krechy! Zaraz dzwoniłam do lekarza i dziś też termin miałam . Jutro będzie 5 t.c. Termin mam na 4 stycznia ale może się zahaczyć w grudniu...hm...córkę i syna urodziłam w 39 natomiast ostatni w zeszłego roku punktualnie w wyliczony termin! Pozdrawiam!

Ja miałam w drugiej ciąży lekarza który przyjmuje w szpitalu, i mimo że miałam skierowanie od niego do natychmiastowego rozwiązania ciąży to przeleżałam w szpitalu piątek - wtorek i dopiero we wtorek 'uprosiłam' że konkretnie zadziałali [cc]
A ja szłam do szpitala na wywołanie i lekarz kazał przyjść w niedzielę od rana jak będzie miał dyżur i od razu na porodówkę :) o 10 kroplówka i przed 17 synek był już na świecie ;) Także różnie to bywa. Najważniejsze, żebyśmy my były zadowolone :)

Ja nadal brak @ i już mnie to denerwuje. W piątek zrobiłam 2 testy, a @ nadal brak :/ Już nie chcę na razie robić testów, bo tylko wkurzam męża ;P Jestem bardzo niecierpliwa, a on oaza spokoju. Zawsze mnie to wkurzało :/ Jak u Was?

Ja dziś zrobiłam test - wynik negatywny. Ale się nie przejmuję bo do @ jeszcze tydzień, także teraz znów czekanie.

reklama
Do góry