reklama
Michalina2018
Fanka BB :)
Hihi...no ładnie.jeszcze się nie spotkałam z minus trzecim na forumWłaściwie to minus trzeci. [emoji28] bo mieliśmy od lipca się starać ale trochę nas poniosło no i o.
aga1307
Początkująca w BB
A ja odliczam do testu... Dopiero tydzień po owulacji, a już strasznie bym chciała wiedzieć. [emoji53]
Ja 10 po owulacji i wciąż nie mogę się doczekać testowania [emoji85] jak długie masz cykle?
Veronika_k
Hejka! Ja dziś robiłam test i 2 piękne krechy! Zaraz dzwoniłam do lekarza i dziś też termin miałam . Jutro będzie 5 t.c. Termin mam na 4 stycznia ale może się zahaczyć w grudniu...hm...córkę i syna urodziłam w 39 natomiast ostatni w zeszłego roku punktualnie w wyliczony termin! Pozdrawiam!
Joannaa24
Trudno mi teraz określić właściwie, bo dopiero jeden okres miałam po pierwszej ciąży. A przed miałam cykle 31-32 dni.Ja 10 po owulacji i wciąż nie mogę się doczekać testowania [emoji85] jak długie masz cykle?
aga1307
Początkująca w BB
Trudno mi teraz określić właściwie, bo dopiero jeden okres miałam po pierwszej ciąży. A przed miałam cykle 31-32 dni.
To jeszcze troszkę poczekasz trzymam kciuki za 2 kreski !
venus27
A ja szłam do szpitala na wywołanie i lekarz kazał przyjść w niedzielę od rana jak będzie miał dyżur i od razu na porodówkę o 10 kroplówka i przed 17 synek był już na świecie Także różnie to bywa. Najważniejsze, żebyśmy my były zadowoloneJa miałam w drugiej ciąży lekarza który przyjmuje w szpitalu, i mimo że miałam skierowanie od niego do natychmiastowego rozwiązania ciąży to przeleżałam w szpitalu piątek - wtorek i dopiero we wtorek 'uprosiłam' że konkretnie zadziałali [cc]
Ja nadal brak @ i już mnie to denerwuje. W piątek zrobiłam 2 testy, a @ nadal brak :/ Już nie chcę na razie robić testów, bo tylko wkurzam męża ;P Jestem bardzo niecierpliwa, a on oaza spokoju. Zawsze mnie to wkurzało :/ Jak u Was?
reklama
olakaczmarek7
Mi test wyszedł dopiero dzień przed @ robiłam wcześniej, ale nie wychodziły.Ja dziś zrobiłam test - wynik negatywny. Ale się nie przejmuję bo do @ jeszcze tydzień, także teraz znów czekanie.
Jak tam reszta? Dokuczają wam już jakieś objawy?