olakaczmarek7
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Jak się dzisiaj czujecie? Ja jestem troszkę poddenerwowana bo dzisiaj mam pierwszą wizytę, 5+2tc. Miłego dnia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo dzisiaj. Budzik wyłączyłam i spałam dalej. Dobrze, że pies mnie obudził bo pewnie do pracy bym zaspała ale to pewnie dlatego, że budziłam się co chwilę w nocy i myślałam o tej dzisiejszej wizycie u lekarza.Ja dzis nie mogłam się dobudzić... A położyłam się bardzo wcześnie wczoraj. Także albo jakieś wiosenne przesilenie, albo pierwszy objaw ciąży. [emoji3]
Ja się podniosłam bo synek się za bardzo gwarancją od robota kuchennego zainteresował. Chciał "poczytać". [emoji3] A że ma 10 miesięcy to wiadomo jak by to się skończyło.Ja tak samo dzisiaj. Budzik wyłączyłam i spałam dalej. Dobrze, że pies mnie obudził bo pewnie do pracy bym zaspała ale to pewnie dlatego, że budziłam się co chwilę w nocy i myślałam o tej dzisiejszej wizycie u lekarza.
Dokuczają wam już jakieś objawy?
Hej,u mnie dzis tez 5+2tco ktorej wizyta?-bede trzymac kciukija wizytuje dopiero za tydzień...nie moge już wytrzymaćCześć dziewczyny! Jak się dzisiaj czujecie? Ja jestem troszkę poddenerwowana bo dzisiaj mam pierwszą wizytę, 5+2tc. Miłego dnia!
O 17 wizyta już nie mogę się doczekać.Hej,u mnie dzis tez 5+2tco ktorej wizyta?-bede trzymac kciukija wizytuje dopiero za tydzień...nie moge już wytrzymać
Trzymam kciuki pierwsza wizyta jest zawsze wyjątkowa, zdaj relacjęCześć dziewczyny! Jak się dzisiaj czujecie? Ja jestem troszkę poddenerwowana bo dzisiaj mam pierwszą wizytę, 5+2tc. Miłego dnia!
Trzymam kciuki pierwsza wizyta jest zawsze wyjątkowa, zdaj relację
haha rozbawiłaś mnie oj tam oj tam, lekarz miał zły dzieńNie zawsze, ja usłyszałam, że po co tak wcześnie i niewiele się dowiedziałam, ale takie rzeczy to tylko w lux medzie