powodzenia dziewczyny od styczniówki2018
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi w pierwszej ciąży cień cienia wyszedł 3 dni przed @ a bardzo blada kreska dzień przed.Mi test wyszedł dopiero dzień przed @ robiłam wcześniej, ale nie wychodziły.
Jak tam reszta? Dokuczają wam już jakieś objawy?
A ja szłam do szpitala na wywołanie i lekarz kazał przyjść w niedzielę od rana jak będzie miał dyżur i od razu na porodówkę o 10 kroplówka i przed 17 synek był już na świecie Także różnie to bywa. Najważniejsze, żebyśmy my były zadowolone
Ja nadal brak @ i już mnie to denerwuje. W piątek zrobiłam 2 testy, a @ nadal brak :/ Już nie chcę na razie robić testów, bo tylko wkurzam męża ;P Jestem bardzo niecierpliwa, a on oaza spokoju. Zawsze mnie to wkurzało :/ Jak u Was?
Ja 10 po owulacji i wciąż nie mogę się doczekać testowania [emoji85] jak długie masz cykle?
Mi w pierwszej ciąży bardzo szybko wyszły 2 kreseczki na teście pink z rossmana tym super czułym. Teraz też wyczekuje do testu „bo coś tam” wewnętrznie czuje, że to to a jeszcze tydzień do okresu.
Możesz zrobić ten pink z rossmana ja dziś (praktycznie przed chwilą) zrobiłam i wyszła bardzo lekka prawie niewidoczna 2 kreska powtórzę za dwa dni i może zostanę tu na dłużej, a okres powinnam mieć za 6 dni.
Gratuluje ! A jaką on ma czułość ? Ja mam w domu dwa przygotowane, jeden z czułością 10a drugi 25
Też polecam Pink Super Czuły-moja pierwsza bez watpienia krecha wyszla na nim gdzie na testach z alegro byl tylko cieńoto dowód