reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
A ja szłam do szpitala na wywołanie i lekarz kazał przyjść w niedzielę od rana jak będzie miał dyżur i od razu na porodówkę :) o 10 kroplówka i przed 17 synek był już na świecie ;) Także różnie to bywa. Najważniejsze, żebyśmy my były zadowolone :)

Ja nadal brak @ i już mnie to denerwuje. W piątek zrobiłam 2 testy, a @ nadal brak :/ Już nie chcę na razie robić testów, bo tylko wkurzam męża ;P Jestem bardzo niecierpliwa, a on oaza spokoju. Zawsze mnie to wkurzało :/ Jak u Was?

Ja dzień po zrobiłam test i był pozytywny, a potem kilka dni pózniej kolejny, tak dla pewności ;)
U mnie ja choleryk, mąż kiedyś był mega spokojny, ale po 20 latach ze mną, trochę mu się cierpliwości wyczerpało :D Żarcik taki, choć trochę prawdy pewno w tym jest. Dodatkowo przez lata stres w pracy, codzienne zmagania i tak o. Dlatego ciesz się, bo to skarb. Ja zawsze bardzo podziwiam takich opanowanych ludzi, pewnie dlatego, że sama chciałabym taka być, ale to poza moim zasięgiem niestety...

Ja 10 po owulacji i wciąż nie mogę się doczekać testowania [emoji85] jak długie masz cykle?

Mi w pierwszej ciąży bardzo szybko wyszły 2 kreseczki na teście pink z rossmana tym super czułym. Teraz też wyczekuje do testu „bo coś tam” wewnętrznie czuje, że to to a jeszcze tydzień do okresu.

Mi w pierwszej ciąży bardzo szybko wyszły 2 kreseczki na teście pink z rossmana tym super czułym. Teraz też wyczekuje do testu „bo coś tam” wewnętrznie czuje, że to to a jeszcze tydzień do okresu.

Ja wewnętrznie to już chyba paranoje mam [emoji23] ale może jutro lub za dwa dni będę testować bo 12.05 ma być okres :) jak nie w tym razem to w przyszłym cyklu z mężem na poważnie spróbujemy [emoji23]

Możesz zrobić ten pink z rossmana ja dziś (praktycznie przed chwilą) zrobiłam i wyszła bardzo lekka prawie niewidoczna 2 kreska powtórzę za dwa dni i może zostanę tu na dłużej, a okres powinnam mieć za 6 dni.

Możesz zrobić ten pink z rossmana ja dziś (praktycznie przed chwilą) zrobiłam i wyszła bardzo lekka prawie niewidoczna 2 kreska powtórzę za dwa dni i może zostanę tu na dłużej, a okres powinnam mieć za 6 dni.

Gratuluje :)! A jaką on ma czułość ? Ja mam w domu dwa przygotowane, jeden z czułością 10a drugi 25

5F335A97-B90C-404D-B306-EFAAD54F5ED0.jpeg
Gratuluje :)! A jaką on ma czułość ? Ja mam w domu dwa przygotowane, jeden z czułością 10a drugi 25

Czułość ma 10. Dziękuję, ale jeszcze nie wiem czy jest czego.

Załączniki

• 5F335A97-B90C-404D-B306-EFAAD54F5ED0.jpeg
    5F335A97-B90C-404D-B306-EFAAD54F5ED0.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 895
Ostatnia edycja:
Też polecam Pink Super Czuły-moja pierwsza bez watpienia krecha wyszla na nim gdzie na testach z alegro byl tylko cień:)oto dowód

Załączniki

• IMG_20180501_070124.jpg
    IMG_20180501_070124.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 154
reklama
Do góry