reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Och zapomniałam o tym braku możliwości bety, przepraszam. Na spokojnie, nie dobieraj sobie do głowy tylko jutro z rana powtórz test. Trzymam mocno.kciuki ;)

Cześć,

Jestem po pierwszej wizycie...
Beta po 11 dniach od owulacji 9
beta po 12 dniach 19.

Ginekolog mnie nastraszył że to może nie być ciąża. I taka beta nie wskazuje ciąży....
Musze pić dożo wody i kwas foliowy brać. Czy też tak usłyszałyście w początkowym stadium ?
Mi te przeliczniki nic nie mówią, bo ja miałam bodajże w 13 dniu po owu betę 1700. Ale to jakieś chyba inne parametry, bo aż niemożliwe, żeby taka dysproporcja była.

Mi te przeliczniki nic nie mówią, bo ja miałam bodajże w 13 dniu po owu betę 1700. Ale to jakieś chyba inne parametry, bo aż niemożliwe, żeby taka dysproporcja była.
Mozliwe mozliwe, kazdy organizm jest inny i roznie trwa zagniezdzanie. Moja przyjaciółka juz kilka dni przed @ miała wysokie bety, a sąsiadka prawie tydzień po spodziewanej @ tylko 17.6i obie maja zdrowe dzieciaczki. Wszystko zalezy od długosci cyklu, endometrium, kiedy była owulacja i kiedy było zapłodnienie [emoji4]

Cześć,

Jestem po pierwszej wizycie...
Beta po 11 dniach od owulacji 9
beta po 12 dniach 19.

Ginekolog mnie nastraszył że to może nie być ciąża. I taka beta nie wskazuje ciąży....
Musze pić dożo wody i kwas foliowy brać. Czy też tak usłyszałyście w początkowym stadium ?

Dziewczyna ze staraczek 2018 miała właśnie betę 9 mniej więcej w tym samym czasie i wszystko było ok, termin ma na sierpień:)

Mozliwe mozliwe, kazdy organizm jest inny i roznie trwa zagniezdzanie. Moja przyjaciółka juz kilka dni przed @ miała wysokie bety, a sąsiadka prawie tydzień po spodziewanej @ tylko 17.6i obie maja zdrowe dzieciaczki. Wszystko zalezy od długosci cyklu, endometrium, kiedy była owulacja i kiedy było zapłodnienie [emoji4]
To raczej inny przelicznik chyba. Ja na dole pod wynikiem miałam takie widełki odpowiednio do tygodnia. I moja wtedy była między 4 a 5 tyg. Pewnie to zależy od laboratorium.

Dziewczyna ze staraczek 2018 miała właśnie betę 9 mniej więcej w tym samym czasie i wszystko było ok, termin ma na sierpień:)
Absolutnie nie twierdzę, że to nie jest okej, napisałam tylko, że to inne parametry chyba, bo mi nic nie mówią. Nie umiem się odnieść do tego.

reklama
Do góry