No mam nadzieje, ze masz rację i po prostu mam aż tak silne bóle na rozciąganie macicy.. Krwawienia nie mam więc czekamNie pamiętam czy mnie bolało potem, nospę chyba jeszcze kilka razy brałam, a duphaston jakoś do 16 tygodnia. Ale tak jak mówiłam to było bardziej dla mojego spokoju i na wszelki wypadek.
reklama
No mam nadzieje, ze masz rację i po prostu mam aż tak silne bóle na rozciąganie macicy.. Krwawienia nie mam więc czekamNie pamiętam czy mnie bolało potem, nospę chyba jeszcze kilka razy brałam, a duphaston jakoś do 16 tygodnia. Ale tak jak mówiłam to było bardziej dla mojego spokoju i na wszelki wypadek.
Cześć,
Jestem po pierwszej wizycie...
Beta po 11 dniach od owulacji 9
beta po 12 dniach 19.
Ginekolog mnie nastraszył że to może nie być ciąża. I taka beta nie wskazuje ciąży....
Musze pić dożo wody i kwas foliowy brać. Czy też tak usłyszałyście w początkowym stadium ?
beta po 12 dniach 19.
Ginekolog mnie nastraszył że to może nie być ciąża. I taka beta nie wskazuje ciąży....
Musze pić dożo wody i kwas foliowy brać. Czy też tak usłyszałyście w początkowym stadium ?
reqiem
Fanka BB :)
Hej, znam przypadek takich niskich bet i niestety okazało sie, ze to ciaza biochemiczna, ale tez znam taki przypadek gdzie po tygodniu od spodziewanej miesiaczki beta byla na pozomie 17, a wczoraj odwiedzil ciocie 2letni zdrowy jak ryba łobuziak, wiec generalnie to dbaj o sobie i trzymam kciuki zeby okazalo sie ze to jednak ciaza, ale miej z tyłu głowy, ze nie tym razem. Za to na pewno uda sie kolejnym w razie czego [emoji4][emoji4]Cześć,
beta po 12 dniach 19.
reqiem
Najlepiej robic co 48h wtedy jest widoczny miarodajny przyrost. Kiedy robilas, dzisiaj ?Myślisz ze robiąc beta np jutro mogę zobaczyć czy jest wszystko ok?
Czy przyrost jest odpowiedni ?
reqiem
Swoja droga to jest dopiero 12 dzien po owulacji, wiec ona sie moze dopiero rozkrecac. Zrob po 48h od ostatniej i bedziesz wszystko wiedziala. Wiem, ze to masakra czekac AŻ dwa dni, ale no musisz dac rade [emoji4]Myślisz ze robiąc beta np jutro mogę zobaczyć czy jest wszystko ok?
Czy przyrost jest odpowiedni ?
Ale Ty jeszcze jesteś przed terminem planowej @ ta ?ostatnio robiłam w sobotę betę- wg kalkulatora przyrost prawidłowy.
W niedziele robiłam test z czujnością 25 i wyszedł pozytywny.
reklama