reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

Nie pamiętam czy mnie bolało potem, nospę chyba jeszcze kilka razy brałam, a duphaston jakoś do 16 tygodnia. Ale tak jak mówiłam to było bardziej dla mojego spokoju i na wszelki wypadek.
No mam nadzieje, ze masz rację i po prostu mam aż tak silne bóle na rozciąganie macicy.. Krwawienia nie mam więc czekam

reklama
Nie pamiętam czy mnie bolało potem, nospę chyba jeszcze kilka razy brałam, a duphaston jakoś do 16 tygodnia. Ale tak jak mówiłam to było bardziej dla mojego spokoju i na wszelki wypadek.
No mam nadzieje, ze masz rację i po prostu mam aż tak silne bóle na rozciąganie macicy.. Krwawienia nie mam więc czekam

Cześć,

Jestem po pierwszej wizycie...
Beta po 11 dniach od owulacji 9
beta po 12 dniach 19.

Ginekolog mnie nastraszył że to może nie być ciąża. I taka beta nie wskazuje ciąży....
Musze pić dożo wody i kwas foliowy brać. Czy też tak usłyszałyście w początkowym stadium ?

Cześć,

Jestem po pierwszej wizycie...
Beta po 11 dniach od owulacji 9
beta po 12 dniach 19.

Ginekolog mnie nastraszył że to może nie być ciąża. I taka beta nie wskazuje ciąży....
Musze pić dożo wody i kwas foliowy brać. Czy też tak usłyszałyście w początkowym stadium ?
Hej, znam przypadek takich niskich bet i niestety okazało sie, ze to ciaza biochemiczna, ale tez znam taki przypadek gdzie po tygodniu od spodziewanej miesiaczki beta byla na pozomie 17, a wczoraj odwiedzil ciocie 2letni zdrowy jak ryba łobuziak, wiec generalnie to dbaj o sobie i trzymam kciuki zeby okazalo sie ze to jednak ciaza, ale miej z tyłu głowy, ze nie tym razem. Za to na pewno uda sie kolejnym w razie czego [emoji4][emoji4]

ostatnio robiłam w sobotę betę- wg kalkulatora przyrost prawidłowy.
W niedziele robiłam test z czujnością 25 i wyszedł pozytywny.

Myślisz ze robiąc beta np jutro mogę zobaczyć czy jest wszystko ok?
Czy przyrost jest odpowiedni ?
Swoja droga to jest dopiero 12 dzien po owulacji, wiec ona sie moze dopiero rozkrecac. Zrob po 48h od ostatniej i bedziesz wszystko wiedziala. Wiem, ze to masakra czekac AŻ dwa dni, ale no musisz dac rade [emoji4]

reklama
Do góry