Karolka2604
Fanka BB :)
Dzięki [emoji6]Wg mnie wyniki są piękne każdy by takie chciał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki [emoji6]Wg mnie wyniki są piękne każdy by takie chciał
Powyżej 5 już coś tam świadczą.moze źle pobralas.tez ostatnio tak miałamA te leukocyty nie są za wysokie? Mam 1-3 a norma 0-2. Może nie potrzebnie się martwię jutro pokaże mojej ginekolog
Podmyłam się i środkowy strumień zlapałamPowyżej 5 już coś tam świadczą.moze źle pobralas.tez ostatnio tak miałam
To mój ostatni mocz i lekarz mówił że bez zastrzeżeń i niedolega mi nic.Podmyłam się i środkowy strumień zlapałam
Aha, a to ja mam kryształy kwasu mlekowego, ale liczne.. Nic no powtórzę w piątek. Ta babka w labo pomyśli, że jakaś nawiedzona jestemTo mój ostatni mocz i lekarz mówił że bez zastrzeżeń i niedolega mi nic.Zobacz załącznik 892709
Kurde to nie załapałam[emoji16]kupiłam dziś te pojemniczki jałoweAha, a to ja mam kryształy kwasu mlekowego, ale liczne.. Nic no powtórzę w piątek. Ta babka w labo pomyśli, że jakaś nawiedzona jestem
Dzień dobry [emoji4] my z synkiem od pół godziny nie śpimy [emoji6] on dzisiaj po wakacjach wraca do przedszkola a ja z przedszkola idę do przychodni [emoji4] dzisiaj wizyta oczywiście się stresuje bo po każdej wizycie mam plamienia i nie wiem od czego dzisiaj jej powiem ze po każdym badaniu plamie i później cały dzień stresu w domu bo nie wiem czy tak ma być czy może ona narusza mi nadżerke i stad plamienie [emoji53] nie wiem.
Wczoraj wieczorem mój maluszek tak wariował że pierwszy raz było widać jak brzuch się rusza [emoji7][emoji7]
Miłego dna dziewczyny [emoji4]