reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Juz po :) wszystko ok, kosc udowa dluuuga,ale to chyba po mnie ma ;) szyjka tez byla mierzona na koniec i ma 4,4 mowil,ze ok. Zdjatko zalaczam :)
Super, fajna dzidzia [emoji3]
Idz idz [emoji4] ja tez zaniose przed praca, to raptem 6zl chyba a wole miec jeszcze raz pewnosc bo az mi sie nie chce wierzyc ze takie złe, moze zle pobralam probke wlasnie. Ale pamietam ze sie podmylam i wytarlam czystym recznikiem. Ale zaniose dla wlasnej pewnosci, chyba nie bede musiala stac a kolejce z moczem [emoji848]
Podmycie to raz a środkowy strumień to dwa, moja lekarka to jak mantrę powtarza bo później wychodzą kiepskie wyniki.

Mocz to chyba 6zl, opalaca sie Ci stac w kolejce ? [emoji848]
U nas 10 zł a laboratorium mam w tym samym miejscu co lekarza a umówiłam wizytę przez internet na 11:05 wiec żaden problem a też chcę żeby osłuchała syna zbadała bo miał iść dzisiaj po wakacjach do przedszkola tak się cieszył że zasnął wczoraj a po godzinie obudził się z płaczem ja zachodze do pokoju a on rozpalony i 38'C temperatury wiec został dzisiaj w domu nie wiem czy początek jakiejś infekcji czy z podekscytowania że do przedszkola wraca. Wiec ja za jednym razem załatwię dwie sprawy ;)

U nas 10 zł a laboratorium mam w tym samym miejscu co lekarza a umówiłam wizytę przez internet na 11:05 wiec żaden problem a też chcę żeby osłuchała syna zbadała bo miał iść dzisiaj po wakacjach do przedszkola tak się cieszył że zasnął wczoraj a po godzinie obudził się z płaczem ja zachodze do pokoju a on rozpalony i 38'C temperatury wiec został dzisiaj w domu nie wiem czy początek jakiejś infekcji czy z podekscytowania że do przedszkola wraca. Wiec ja za jednym razem załatwię dwie sprawy ;)
Noo to wiadomka [emoji16] u mnie w rodzinnej umowic sie z marszu to cud, a jeszcze potem kolejka że hej to wole dać te pare złotych [emoji16]

reklama
Do góry