sweetdream09
Fanka BB :)
Stacje krwiodawstwa by sie o Ciebie bily :-)Ja mam 0 ale minus nie plus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stacje krwiodawstwa by sie o Ciebie bily :-)Ja mam 0 ale minus nie plus
A ja uwielbiam, moge pic litrami [emoji1] [emoji1]Ja też soku pomidorowego nie rusze [emoji23] fuj nie ma szans żebym wypiła [emoji4] jak grupa krwi tak Ci się zmieniła z ARh+ na 0Rh-????
Ja tez to biore, gin mi zalecila.Ten żuravit bierzesz prewencyjnie? Można bez konsultacji z gin?
Oj tego nie wiem [emoji853] ogolnie zobaczyla badania i od razu na posiew i na prenatalnych mam pokazac@reqiem czy obecność samych bakterii już świadczyła u ciebie o możliwej infekcji czy te leukocyty i płytki jako całość? Mam badanie za 3 tyg. a ostatnio miałam jakieś drobne bakterie, ale reszta ok. :/
Kurcze to mi nic nie mówił, a ja wariuję już od tych wyników. :/ Można sobie samemu zrobić ten posiew bez skierowania?Oj tego nie wiem [emoji853] ogolnie zobaczyla badania i od razu na posiew i na prenatalnych mam pokazac
Można bez skierowania, najlepiej w jalowym pojemniku i właściwie pobrac mocz.Kurcze to mi nic nie mówił, a ja wariuję już od tych wyników. :/ Można sobie samemu zrobić ten posiew bez skierowania?
Ja tez idę zrobić i sobie i synkowi ale zajde do rodzinnej rano i wezmę skierowanie [emoji6]Ja jutro idę sama na własną rękę zbadać mocz. Bo się przestraszyłam, dawno nie badałam a ostatni wynik był wg mnie średni..