paulenka91
Fanka BB :)
To u mnie morfologia co druga wizytę[emoji6] jak się czujesz?Ja mocz i morfologie robie co wizyte [emoji848]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To u mnie morfologia co druga wizytę[emoji6] jak się czujesz?Ja mocz i morfologie robie co wizyte [emoji848]
Ale tak poprostu macie zalecane czy z jakiegoś powodu?To u mnie morfologia co druga wizytę[emoji6] jak się czujesz?
Lekarz tak zleca. Najpierw miałam te wszystkie toxo itp plus mocz morfologia,potem co druga wizyta morfologia a na każdej mocz.no i teraz obciążenie glukoza.Ale tak poprostu macie zalecane czy z jakiegoś powodu?
U mnie też co miesiąc mocz i morfologia. Po prostu, żeby kontrolować czy bakterie się nie pojawiają itp.Ale tak poprostu macie zalecane czy z jakiegoś powodu?
No dokładnie a szczególnie ważne są drogi moczowe.U mnie też co miesiąc mocz i morfologia. Po prostu, żeby kontrolować czy bakterie się nie pojawiają itp.
Kurcze ja tak nie mam ostatnie jakie robiłam to te co tak dużo ich było toto tsh hiv HCV itp ale musze teraz w środę poprosić moją ginekolog o krew i mocz i w dodatku coś mnie lekko piecze tam na dole :/ używam ten żel z pH 3.5 biorę probiotyki a chyba znowu coś się tam zaczyna dziać a miesiąc temu miałam infekcje :/ w tej ciąży jest bardziej podatna.U mnie też co miesiąc mocz i morfologia. Po prostu, żeby kontrolować czy bakterie się nie pojawiają itp.
Wszystko będzie dobrze zobaczysz[emoji8]Szyjkę badana niby miałam nigdy nikt mi nie powiedział ze coś może być nie tak. Lekarz powiedział ze jest to ma bardzo wczesnym etapie wiec mam nadzieje ze zdążą założyć i donoszę moja Zuzię.
Mocz co wizyte, ponoc mocz w ciazy bardzo wazne zeby kontrolowac bo szybko sie rozwija cos i niezuwalnie, a morfologii chyba raz poki co nie dostałam, a tak to zawsze zlecał, ale to dokupułam dla wlasnego spokoju bo to 7zl jest.Ale tak poprostu macie zalecane czy z jakiegoś powodu?
Niestety średnio, ale lekarz nic nie zobaczył złego tylko powiekszony wezeł chłonny i dał mi na to.. Altacet.... [emoji848][emoji848][emoji848]To u mnie morfologia co druga wizytę[emoji6] jak się czujesz?
Ale Ci nadawal... Weź sobie Apap na noc.zawsze coś tam może zadziałać.a może zawiało Cię rzeczywiście. Też mam czasem dziwne objawy i same przechodza.Niestety średnio, ale lekarz nic nie zobaczył złego tylko powiekszony wezeł chłonny i dał mi na to.. Altacet.... [emoji848][emoji848][emoji848]