magda.lena91
Fanka BB :)
Mój mężczyzna do prawie roku ubierać chciał tylko pajace i body na całej długości rozpinane, bo tak mu najłatwiej było [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba bardzo drogich nie kupię, bo na początek całe mogą być w kupie. I pewnie będą na krótko. Niby dużo czasu jeszcze, ale po drodze święta, sylwester i te 4-5 miesięcy zleci.Nie wiem jak HM, ale super jakościowo ubranka ma polska firma Pinokio, tylko te ceny.....
Hej laseczki wiec wylądowałam w szpitalu 19 tc i otwarta szyjka macicy pobrali posiew czekam na wyniki do 6 dni i zakładają pessar Boże oby tylko utrzymać. Powodzenia dla was wszytkich
Widzę że tylko ja jako jedyna chcę mieć jedno dziecko [emoji1]Może przyjdzie taki czas i zmienię zdanie ,poczekamy zobaczymy [emoji6]Ja zawsze chciałam mieć dużą rodzinę jeśli by tylko finanse pozwolily i zdrowie, to mogłabym miec i z siodemke ale tak realnie patrzac, to chciałabym trójkę
Ja mam tylko jednego brata, długo marzyłam, by rodzice postarali sie o więcej, no ale niestety
Ja też chcę tylko jedno ale jak będzie to nie wiemWidzę że tylko ja jako jedyna chcę mieć jedno dziecko [emoji1]Może przyjdzie taki czas i zmienię zdanie ,poczekamy zobaczymy [emoji6]
Mnie też marzy się dwójka lub trójka dzieci i to w niedużym odstępie czasu, fajnie jest mieć rodzeństwo, wspolne psoty, zabawy, w domu tak jakoś weselej. Ale jak będzie to czas pokaże. Narazie myślę o moim pierwszym tym w brzuszku żeby było zdrowe...Ja zawsze chciałam mieć dużą rodzinę jeśli by tylko finanse pozwolily i zdrowie, to mogłabym miec i z siodemke ale tak realnie patrzac, to chciałabym trójkę
Ja mam tylko jednego brata, długo marzyłam, by rodzice postarali sie o więcej, no ale niestety
No takie pajace na zimę najlepsze. Swoją drogą mi mówili wszyscy, głównie położne by nie zakładać dziecku rękawiczek, niedrapek czy jak to się tam nazywa. Podobno dzieci w ten sposób poznają świat, mimo że się drapią.O w takie coś chyba potrafiłabym ubrać dziecko. Tylko ryzyko, że ręce utkną w dlugich rękawch.
Link do: Komplet dla noworodka - Naturalna biel - | H&M PL
Super gratuluję syneczka [emoji7]Już po połówkowych Potwierdza się płeć i będzie chłopak Chłopak jest dłuższy i bliżej mu 90 centyla więc nie wiem czy moje ubranka na 62 nie będą za małe Obecnie waży 362 g i wszystko prawidłowo się rozwija