Mogą być dobre od razu i szybko wyrośnie, ale chyba większy jak 62 się nie urodzi [emoji3]Mam 175 cm a narzeczony 198 będzie ciężko
reklama
magda.lena91
Fanka BB :)
A swoją drogą na USG lekarze mówili że jest dlugi a tu zmyłka [emoji5]
Cleopatra_83
Trzymam mocno kciuki [emoji8]Hej laseczki wiec wylądowałam w szpitalu 19 tc i otwarta szyjka macicy pobrali posiew czekam na wyniki do 6 dni i zakładają pessar Boże oby tylko utrzymać. Powodzenia dla was wszytkich
Co do ilości dzieci to marzy mi się trójka w niedługim odstępie czasu. Mój mąż jest jedynakiem w dodatku teściowie nie żyją i wiem, że dlatego czasami jest mu trochę przykro, że jest sam więc nie chciałabym żeby było kiedyś tak było z naszym dzieckiem.
ziel-ona
Co do ubranek. Widzialam, że w HM sa takie zestawy 6 szt. Wychodzi po 10 zl. Myślalam żeby kupic to w grudniu na wyprzedaży. Nie wiem tylko jak z jakością (stacjonarnie te ich sklepy cuchną) i nie wiem jaki rodzaj i zapięcie sprawdzi się do szpitala dla noworodka. Jakie polecacie?
magda.lena91
Mi najlepiej sprawdziły się na zatrzaski, najlepiej na całej długości, najłatwiej było takie pajacyki przebierać.
magda.lena91
Body też są ok, ale wygodniej mi było w pajacykach.
Justyna16235
Mam dwie szuflady na 62;DMogą być dobre od razu i szybko wyrośnie, ale chyba większy jak 62 się nie urodzi [emoji3]
Na początek polecam body kopertowe czyli takie zapinane na całej długości, do tego polspiochy lub pajac rozpinany też na całej długości, najlepiej do konca obu nogawek. Jest duzo latwiej, bo przynajmniej ja na początku bardzo się bałam że uszkode maluszków główkę, a mój ślubny w ogóle odmówił zakladania i zdejmowania innych ubrań.Co do ubranek. Widzialam, że w HM sa takie zestawy 6 szt. Wychodzi po 10 zl. Myślalam żeby kupic to w grudniu na wyprzedaży. Nie wiem tylko jak z jakością (stacjonarnie te ich sklepy cuchną) i nie wiem jaki rodzaj i zapięcie sprawdzi się do szpitala dla noworodka. Jakie polecacie?
reklama