Ja jestem jedynaczka i myślałam że będę mieć jedna córkę, urodził się syn i już wiedzialam że nie może być sam, potem drugi syn i gdzieś Z tylu głowy pragnienie córki pozostało. Po poronienie to najważniejsze żeby było kolejne dziecko, płeć stała się nieistotna. Nawet imię dla chłopca mieliśmy, a tu taka niespodzianka i dar od losu- dziewczynka.A ja od zawsze chciałam mieć tylko jedno dziecko,ale niewiadomo co mi życie przyniesie [emoji4]Narazie mam mojego kochanego wyczekanego synusia i najważniejsze żeby był zdrowiutki o niczym innym nie marzę[emoji7]
reklama
Seite
Fanka BB :)
Ja to zawsze miałam regularny okres, dopiero po ostatniej ciąży nie miałam nawet ponad 2 miesiące. I jak w kwietniu miałam ostatni okres to dopiero na początku lipca pomyślałam, że coś nie halo. Poszłam do ginekologa, a tam ciąża. Nawet nie czułam, że w ciąży jestem Więc do planowania to jeżeli znowu nie będę miała niespodzianki, to nie planuje już więcej dzieci
W jakim wieku masz dzieci?Ja to zawsze miałam regularny okres, dopiero po ostatniej ciąży nie miałam nawet ponad 2 miesiące. I jak w kwietniu miałam ostatni okres to dopiero na początku lipca pomyślałam, że coś nie halo. Poszłam do ginekologa, a tam ciąża. Nawet nie czułam, że w ciąży jestem Więc do planowania to jeżeli znowu nie będę miała niespodzianki, to nie planuje już więcej dzieci
Seite
6 lat,3 lata i 14 miesięcyW jakim wieku masz dzieci?
Camilla29love
Ja się wychowałam w rodzinie wielodzietnej i może dlatego chce mieć tylko jedno dziecko ,ale może być tak że za parę lat zapragne drugiego dziecka w życiu nigdy nic niewiadomo... Ja chciałam mieć synusia i udało się ,ale jakbym miała córkę to też bardzo bym ją kochała, dlaczego nie [emoji6]Super że trafiła ci się wymarzona córka[emoji7]Ja jestem jedynaczka i myślałam że będę mieć jedna córkę, urodził się syn i już wiedzialam że nie może być sam, potem drugi syn i gdzieś Z tylu głowy pragnienie córki pozostało. Po poronienie to najważniejsze żeby było kolejne dziecko, płeć stała się nieistotna. Nawet imię dla chłopca mieliśmy, a tu taka niespodzianka i dar od losu- dziewczynka.
Ja chcialam jedno , ale jak zachorowala moja mama, jeszcze nie mialam dzieci , maz nie byl mezem to zostalam taka sama i wtedy pierwszy raz zabraklo mi kogos kto czyje jak ja, wtedy zmieniło mi się myślenie i priorytety. Wiedzialam że moje dziecko nie może być samo.Ja się wychowałam w rodzinie wielodzietnej i może dlatego chce mieć tylko jedno dziecko ,ale może być tak że za parę lat zapragne drugiego dziecka w życiu nigdy nic niewiadomo... Ja chciałam mieć synusia i udało się ,ale jakbym miała córkę to też bardzo bym ją kochała, dlaczego nie [emoji6]Super że trafiła ci się wymarzona córka[emoji7]
Co do płci jak już się dowiadujesz co się urodzi to bez znaczenia się staje płeć, myśli się o tym żeby zdrowe było. Chciałam dziewczynkę ale kocham moich synów i nie wyobrażam sobie życia i naszej rodziny bez nich, to jest naturalne.
Fajna rodzinka.6 lat,3 lata i 14 miesięcy
reklama
Tasza
Tia, moc diety. Cukier niestety robi największe szkody jedne widoczne od razu część po czasie, kwestia psychiki szczególnie u dzieci a adhd widać zmiany po dietach.U mnie intensywność PMS zależała od diety - na warzywkach, zupkach, z niewielką ilościa tłuszczu, ale bez kawy, słodyczy, chleba nie miałam PMS. Tylko żyć było trudniej.