reklama
sweetdream09
Fanka BB :)
To tylko tak na poczatku, jakis tydzien, dwa. Podczas karmienia uwalnia sie oksytocyna, tzw. hormon macierzynstwa. Ogarniala mnie wtedy niewyobrazalna blogosc i jednoczesnie sennosc. Wspaniale uczucie [emoji4] Mleko mi zaczynalo wyplywac jak tylko pomyslalam o malenstwie. Ja bardzo pozytywnie wspominam karmienie, pomimo nawalow i zastojow :-)Haha a na tych wszystkich broszurkach, ktore zachecaja do karmienia piersia te matki sa takiee zadowolone i uśmiechniete [emoji16] ała, juz mnie suty bolą [emoji14]
Ja miałam po 6 tygodniach i lekarza prowadzącego ciążę. Informacja kiedy była wpisana w wypisie ze szpitalaA powiedzcie,czy po porodzie sa jakies wizyty kontrolne u ginekologa? Czy właśnie tam sie wszystko obkurcza itp?
Seite
Po 6 tygodniach powinno się iść na wizytę kontrolną do swojego ginekologa.A powiedzcie,czy po porodzie sa jakies wizyty kontrolne u ginekologa? Czy właśnie tam sie wszystko obkurcza itp?
Jak już minie nawał i nie bolą sutki to karmienie jest fajne. Ja się pożegnałam po 8 miesiącach z cyckiem, a na początku były problemy. Jak maluszek tak na ciebie patrzy tymi oczkami to super uczucie
Ale potem bardzo szybko urosła już mamy dwa latkaMoja szwagierka urodziła 2 tyg temu córeczkę 57 i 2700 to wiem jakie to maleństwo poprostu jak laleczka [emoji7] ja się bałam wziąć na ręce bo mój jak się urodził to 4kg 60 cm to kawał chłopa wiec co innego a u ciebie jeszcze mniejsza bo 49 masakra jakie to musiało być malutkie [emoji3]
paulenka91
Ja właśnie obejrzalam swoje sutki i w sumie nie są złe może dadzą radę [emoji23]
ziel-ona
Nie są złe? A jakie są złe?Ja właśnie obejrzalam swoje sutki i w sumie nie są złe może dadzą radę [emoji23]
Ja po drugiej cc myślałam że się przrkrece bo podawali mi ketonal a on nie działał dopiero po 10godz męki ktoś wpadł na to żeby zmienić przeciwbólowe i dali paracetaamol.Operację? O kurczę. Teraz to już w ogóle będę świrować na temat obkurczania macicy. Ja pierwszego dnia nie mogłam wstać z łóżka do łazienki, mąż mnie nosił, bo tak mnie brzuch bolał.
Źle jak się zrobią wklęsłe brodawkiNie są złe? A jakie są złe?
reklama
ziel-ona
Omg pierwsze słyszę. Na razie mam ok.Źle jak się zrobią wklęsłe brodawki