Ale dlaczego komentujesz? Nie umiesz przejść obojętnie, jeżeli ciebie nie dotyczy? Ile jadu, jestem w szoku, na żadnym innym portalu się z tym nie spotkałam.Odmawiasz poznania płci podczas badania u lekarza a radomowych kobiet się pytasz
Czekaj wyciągnę kule i powróżę Tobie
Trochę to nie poważne
reklama
kamilaa919
Fanka BB :)
Ja też nie- tylko tutaj i w dodatku to jedne i te same osoby, którym widocznie się nudzi. Szkoda o cokolwiek pytać. Będziesz musiała poszukać odpowiedzi gdzie indziej albo poczekać do następnej wizyty.Ale dlaczego komentujesz? Nie umiesz przejść obojętnie, jeżeli ciebie nie dotyczy? Ile jadu, jestem w szoku, na żadnym innym portalu się z tym nie spotkałam.
paola121214
Po pierwsze zdania nie zaczyna się od ALE.Ale dlaczego komentujesz? Nie umiesz przejść obojętnie, jeżeli ciebie nie dotyczy? Ile jadu, jestem w szoku, na żadnym innym portalu się z tym nie spotkałam.
Po drugie autorka chce być mądrzejsza Po wizycie od lekarza i pyta się randomowych osób,bo przecież Po co lekarza zapytać.
Będę mądrzejsza zapytam na grupie .
Lady Loka
Zażartować nie możnaPo pierwsze zdania nie zaczyna się od ALE.
Po drugie autorka chce być mądrzejsza Po wizycie od lekarza i pyta się randomowych osób,bo przecież Po co lekarza zapytać.

kamilaa919
Nie pomyślałaś, że czasem jest się zakręconym na wizycie? Wychodzisz i sobie uświadamiasz o ile rzeczy nie dopytałaś.Po pierwsze zdania nie zaczyna się od ALE.
Po co jest to forum? Po to, żeby właśnie randomowe osoby mogły sobie ulżyć?
Jeśli chcesz kogoś uczyć języka to zwróć uwagę na interpunkcję.
paola121214
Czytałaś post autorki?Nie pomyślałaś, że czasem jest się zakręconym na wizycie? Wychodzisz i sobie uświadamiasz o ile rzeczy nie dopytałaś.
Bo chyba Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
paola121214
Nie które to mają kija w du...Zażartować nie można![]()
Lady Loka
Ale Autorka napisala, ze odmówila poznania płci. Zresztą na takim etapie to i tak strzał lekarza. 50% szans że strzeli dobrze.Nie pomyślałaś, że czasem jest się zakręconym na wizycie? Wychodzisz i sobie uświadamiasz o ile rzeczy nie dopytałaś.
Ja chodzilam do lekarza z listą

paola121214
My takie złe jesteśmy Lady popraw się ją też w sumie musze
reklama
kamilaa919
Nie bądź śmieszna xDMy takie złe jesteśmy Lady popraw się ją też w sumie musze