reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
I serio dla Ciebie bardziej wiarygodne są opinie anonimowych dziewczyn z forum niż 5 lekarzy, u których byłaś?Właśnie zaniepokoiło mnie co napisała mi jedna dziewczyna tutaj plus teraz @jasania ale już nie mam nawet do kogo pójść bezpłatnie bo wszystkich diabetologow pracujących w Medicover w moim mieście zapytałam plus jednego internistę -diabetologa także nie wiem czy iść jeszcze prywatnie.
Czescjaksiemasz
A siedziałaś cały czas czy zrobiłaś sobie jakiś spacer między 2 a 3 pomiarem? Bo ruch też może wpłynąć.Dziewczyny czy te wyniki krzywej sa ok?
Na czczo glukoza 85
Po 1 h 106
Po 2 h 79.
Trzech internistów, ginekolog i diabetolog mówią że ok ale jedna dziewczyna tunna forum na innym wątku napisał mi że to hipoglikemia i już nie wiem czy iść do kolejnego lekarza i drążyć..
Kasia78915
Ogólnie to pobranie było tak po 2 h 15 min bo Pani zgubiła mój kod pobrania więc go szukała, myślę że mogłam się wtedy zestresować a co do chodzenia byłam tylko w toalecie. Miałam też dziś teleporade jeszcze jedna w Medicover i Pani mówiła że o IO świadczy glukoza na czczo i krzywa insulinowa a o hipoglikemię wynik poniżej 70 więc też się nic nie dowiedziałam nowego tam. Kazali przestać mi wymyślać więc nie wiem jak się to ma do tego jak tutaj dziewczyny komentowały a się martwię.A siedziałaś cały czas czy zrobiłaś sobie jakiś spacer między 2 a 3 pomiarem? Bo ruch też może wpłynąć.
Czescjaksiemasz
Ja badając krzywą też miałam ciekawą sytuację bo po godzinie miałam wyniki niższe niż po dwóch i się okazało że jest ok. A też ten drugi był około 70Ogólnie to pobranie było tak po 2 h 15 min bo Pani zgubiła mój kod pobrania więc go szukała, myślę że mogłam się wtedy zestresować a co do chodzenia byłam tylko w toalecie. Miałam też dziś teleporade jeszcze jedna w Medicover i Pani mówiła że o IO świadczy glukoza na czczo i krzywa insulinowa a o hipoglikemię wynik poniżej 70 więc też się nic nie dowiedziałam nowego tam. Kazali przestać mi wymyślać więc nie wiem jak się to ma do tego jak tutaj dziewczyny komentowały a się martwię.
Kasia78915
A konsultowalas z diabetologiem?Ja badając krzywą też miałam ciekawą sytuację bo po godzinie miałam wyniki niższe niż po dwóch i się okazało że jest ok. A też ten drugi był około 70
Czescjaksiemasz
Nie. Moja ginekolog powiedziała, że nie ma potrzeby.A konsultowalas z diabetologiem?
Lady Loka
Ty chcesz, zeby Cię ktos w końcu wysłal do psychiatry?Ogólnie to pobranie było tak po 2 h 15 min bo Pani zgubiła mój kod pobrania więc go szukała, myślę że mogłam się wtedy zestresować a co do chodzenia byłam tylko w toalecie. Miałam też dziś teleporade jeszcze jedna w Medicover i Pani mówiła że o IO świadczy glukoza na czczo i krzywa insulinowa a o hipoglikemię wynik poniżej 70 więc też się nic nie dowiedziałam nowego tam. Kazali przestać mi wymyślać więc nie wiem jak się to ma do tego jak tutaj dziewczyny komentowały a się martwię.
reklama
Myszopingwin
Jeszcze raz powtórzę, jak się martwisz kup sobie sensor, zwłaszcza jesli masz za duzo wolnej gotówki, będziesz miała wyniki czarno na białym.Ogólnie to pobranie było tak po 2 h 15 min bo Pani zgubiła mój kod pobrania więc go szukała, myślę że mogłam się wtedy zestresować a co do chodzenia byłam tylko w toalecie. Miałam też dziś teleporade jeszcze jedna w Medicover i Pani mówiła że o IO świadczy glukoza na czczo i krzywa insulinowa a o hipoglikemię wynik poniżej 70 więc też się nic nie dowiedziałam nowego tam. Kazali przestać mi wymyślać więc nie wiem jak się to ma do tego jak tutaj dziewczyny komentowały a się martwię.
BTW, gdyby nie to, że w ciąży może się coś odkleić i łatwo się zeschizować, to obstawiłabym, że to trolling jest, co tu uprawiasz. Ale pewnie serio się zamęczasz więc wrzuć na luz, bo się zajedziesz psychicznie
reklama