reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyrost beta hcg po 72 h

Hej dziewczyny, to i ja podłącze się pod pytanie. Oto moje wyniki bety:
22.02.2023 (9/10 dpo) 20
24.02.2023 (11/12 dpo) 72
27.02.2023 (14/15 dpo) 397.

Czy te przyrosty są ok? W pierwszym razie kalkulator pokazał mi przyrost na poziomie 350% a teraz 212 %, czy to oznacza coś złego że ten procentowy przyrost spada?

reklama
Hej dziewczyny, to i ja podłącze się pod pytanie. Oto moje wyniki bety:
22.02.2023 (9/10 dpo) 20
24.02.2023 (11/12 dpo) 72
27.02.2023 (14/15 dpo) 397.

Czy te przyrosty są ok? W pierwszym razie kalkulator pokazał mi przyrost na poziomie 350% a teraz 212 %, czy to oznacza coś złego że ten procentowy przyrost spada?
nic to nie oznacza, najważniejsze żeby przyrosty były większe niż 66% ☺️

Wiem, właśnie pukłam się w łeb, że poszłam w piątek, ale ja glupia nie chciałam czekać, a mogłam isc w sobotę to dzisiaj byłoby 48h, ale już trudno.

Dzieki za odpowiedzi 😊

Jak myślicie powtarzać jeszcze czy już czekać na wizyte ?
Spokojnie :). Można też po 72 h. Przyrost masz piękny :). Ja 10dpo miałam 22,48, po 72 h miałam coś koło 86. A teraz obok mnie leży małe 3 miesięczne cudo.
Powodzenia i spokojnej ciąży życzę :).

Hejka, tu jeszcze raz autorka.
Zrobilam jeszcze jeden przyrost po 72 h bo tak mi pasowało.
Beta ze 152.4 wzrosła do 456.5, pokazuje mi w kalkulatorze ze średni dwudniowy przyrost to 108%, a wcześniejszy był ponad 200%. Te przyrosty chyba nie są stałe, i mogą się tak zmieniać?

Załączniki

• Screenshot_20230302-115241_Chrome.jpg
    Screenshot_20230302-115241_Chrome.jpg
    314,7 KB · Wyświetleń: 86
  • Screenshot_20230302-120753_Chrome.jpg
    Screenshot_20230302-120753_Chrome.jpg
    341,2 KB · Wyświetleń: 84
Beta ze 152.4 wzrosła do 456.5, pokazuje mi w kalkulatorze ze średni dwudniowy przyrost to 108%, a wcześniejszy był ponad 200%. Te przyrosty chyba nie są stałe, i mogą się tak zmieniać?
tak. Przyrosty się zmieniają. Ważne żeby nie był mniejszy niż 66%. Gratuluje 😊

Nic sie nie martw, niech się zdrowo rozwija i nudnej ciąży 🤩

Witam , czy beta hcg 20
13 dni po owulacji

To nie z mało?

Tak wiem liczy się przyrost jednak mało kto ma tak mała betę 13 dni po owu

reklama
Witam , czy beta hcg 20
13 dni po owulacji

To nie z mało?

Tak wiem liczy się przyrost jednak mało kto ma tak mała betę 13 dni po owu
Skąd wiesz kiedy dokładnie była owu? Monitorowałaś cykl u ginekologa?
Kiedyś beta musi wystartować, a wiadomo że skoro startuje to od 0. Ważny będzie przyrost a nie pojedynczy wynik 🤷‍♀️ Znam dziewczyny które wychwyciły betą mającą wartość nawet mniejszą niż 10 😊

reklama
Do góry