reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

Ostatni będą pierwszymi, podobno ;-)

Gary pomyte, ja więc biorę się za wyżeranie resztek z lodówki i zasiadam przed TV :-)

A tak przy okazji prezentów, kupiliśmy to, co teoretycznie ma nam, rodzicom, dać chwile świętego spokoju :-D Jagoda dostanie wcześniej wspominaną ciuchcię - swoją drogą fantastyczna, jeździ, gra a najlepsza gdy milczy, zwierzaczki też super, można nimi dowolnie manewrować, gdyby jeszcze robiły to ciszej... A Zuza dostanie między innymi grę na PS2 i książkę. Oby to nam zagwarantowało chwile wytchnienia hyhyhyhy.

reklama
czy zostaly jakies wigilijne resztki?? chetnie wciagne na sniadanie :-p
ja mam problem, dzisiaj musze isc po prezent dla malego, a slisko jak nie wiem i kupa sniegu. mial juz kupione prezenty ale dobry tatus odpakowal i juz 2 tygodnie sie z malym bawi :-D wiec znow musze cos kupic zeby pod choinka pusto nie bylo.

Witajcie kochane!
Z góry przepraszam,że wczoraj się nie zjawiłam:zawstydzona/y:Po prostu brak mi czasu na cokolwiek. Ale już dziś chciałam Wam zzłożyć najserdeczniejsze życzenia:
Minął kolejny rok i zbliża się Boże Narodzenie.

Pięknie ustrojona choinka, wesołe dźwięki kolęd
oraz radość przystrajająca ludzkie serca niech oznajmiają,
że nadszedł czas odpoczynku i świętowania.

Życzę Wam byście jak najdłużej doświadczały magii Świąt,

a Nowy Rok 2012 niech przyniesie Wam wszystko czego zapragniecie!
Najlepszego dla Was kochane forumfowiczki,dla naszych majówczątek moc prezentów od Mikołaja i miłości od tych drugich połówek;-)
Boze_Narodzenie_jedno_3041033.jpg

Aha i mogę pozmywać, a co mi tam :-p:-)

079.gif

Gdzieś pomiędzy pierwszą gwiazdką
A ostatnim kawałkiem opłatka,
Pomiędzy spodziewanym prezentem,
A niespodziewanym gościem,
Pomiędzy zimą za oknem i ciepłem
w zaciszu domowego ogniska….
Gdzieś tam ukryta jest tajemnica
Świąt Bożego Narodzenia

życzę Wam Wiele radości z jej odkrywania

Ostatnia edycja:
reklama
To co - odswiezamy ???

Pomysly na MIKOŁAJA

Jak na razie myslalam o takim, do wyzycia sie... co myslicie ??
e_d NADMUCHIWANE SKOCZKI Krówki Skoczek Tootiny (2771990466) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Marzy <mi sie glownie :-)> tez taki wozeczek, acz pora nie ta...
ŚLICZNY DREWNIANY WÓZEK DLA LALEK pchacz wys.24H!! (2701745551) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
... sa rozne wzory... mmmm .....

Bralam tez pod uwage zestaw Lego DUPLO, ale ponoc babcia szykuje wielka pake pod choinke :-p

Do góry