reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

Kamcia jak to nikt nie postawił..ja postawiłam ale w kawałkach karpika .

Bra faktycznie prezent niezwykły:D

Jaipur w większym gronie? Czy Ty nam coś wróżysz :p

Hope a już zaczęłam łapać klimat świąt a tu KUPA mnie wytrąciła z równowagi. A feeee tak przy stole :p

reklama
:-D:-D Wypraszam sobie, to nie moja kupa :-D

Jak w rodzinie, przy stole śpiewamy kolędy a potem ktoś coś palnie i jest... kupa śmiechu :-)

Lubię długo siedzieć w Wigilię i rozkoszować się klimatem, dojadać, ale zmywać to ja nie będę :laugh2:

Dobrze, że Żelka ma jelenia :laugh2:

Bra :-D:-D:-D zabiłaś mnie, nie wiem czym bardziej, filmem czy komentarzami do niego :-D

ups....spóźniłam się

dziewczyny.....przede wszystkim dziękuję za to, że mnie przygarnęłyście....że zawsze służycie dobrą radą, potraficie pocieszyć, rozśmieszyć (hope dzięki za kupę ;-)) i sprawić, że wieczory nie są puste i zawsze mogę liczyć na ciekawą lekturę ( i długą - zwłaszcza na majowym :-))

Z okazji zbliżających się Świąt życzę zdrowia dla Was i Waszych Rodzin bo to najważniejsze a Wam spełnienia najskrytszych marzeń!!!

Bubbles - życzę Wam ogromnej siły i mocno wierzę w to, że pokonacie tę straszną chorobę!!!!!!

Wirtualnie ściskam Was wszystkie i Wasze Majówczątka!

Mam dziś strasznego doła.....jestem żoną żołnierza i jak pomyślę o rodzinach tych, którzy dziś zginęli......brak mi słów.....jest tylko smutek....:-(

U mnie też pewnie M będzie zmywał, bo przecież wieczorne zmywanie należy do niego :-D

Gag nawet nie dopuszczaj do siebie myśli,że to mógłby być Twój mąż!:(

o faktycznie karpik był.. ale im więcej tym lepiej :-p

no to już północ na pl czas więc chyba koniec wigilii...

ale na spóźnionych poczekamy... z górą naczyń do zmywania heheh ;-)

ja się żegnam .. dobrej nocki :*

reklama
Ja spozniona ale trudno, jesteście wspaniale, kazda z osobna i razem. Jeszcze rok temu maluchy siedziały w brzuchach a teraz juz sa takie duze.
Życze wam spokojnych zdrowych i szczesliwych swiat oraz calego nastepnego roku, oby nasze dzieci byly zawsze zdrowiutkie i usmiechniete jak i mamy ;)
Bubbles a tobie wytrwalośći i duzo ślonecznych dni w waszych sercach ;*

Do góry