reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bra00721
Fanka BB :)
to mały prezencik Niezwykły świąteczny prezent - Joe Monster
kochane ja spadam, bo przeciez to JUŻ 22:35!!! wow ;-)
nie chce byc wredna, ale kto to wszystko pozmywa ???
to dobranoc
kochane ja spadam, bo przeciez to JUŻ 22:35!!! wow ;-)
nie chce byc wredna, ale kto to wszystko pozmywa ???
to dobranoc
Ostatnia edycja:
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Boziu łzy szczęcia i radości stanęły mi w oczach jak patrzyłam i czytałam to wszystko :*
Anciu :* kocham Cię szczególnie za to co napisałaś:*
ja was najmocniej przepraszam ale nie dałam rady wcześniej wejść :-( ale to nic i tak się cieszę i chcę Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia ! Wszystkiego najlepszego , najpiękniejszego i najwspanialszego !!! życzę zdrowia i ciepła rodzinnego abyście zawsze czuły się potrzebne i kochane , aby Wasze dzieci i mężowie doceniali to że jesteście zawsze i wszędzie i odwzajemniali się piękną miłością :*
Dziękuje Wam wszystkim za te wspólne dwa lata , były wzloty i upadki , raz lepiej raz gorzej ale zawsze byłyście i dla każdego dobre słowo się znalazło. Cieszę się i liczę na spotkanie na żywo w licznym gronie abyśmy mogły się powygłupiać poprzytulać i śmiać śmiać śmiać :-):-)
Filipciu i Bubbles :* :* :*
Anciu :* kocham Cię szczególnie za to co napisałaś:*
ja was najmocniej przepraszam ale nie dałam rady wcześniej wejść :-( ale to nic i tak się cieszę i chcę Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia ! Wszystkiego najlepszego , najpiękniejszego i najwspanialszego !!! życzę zdrowia i ciepła rodzinnego abyście zawsze czuły się potrzebne i kochane , aby Wasze dzieci i mężowie doceniali to że jesteście zawsze i wszędzie i odwzajemniali się piękną miłością :*
Dziękuje Wam wszystkim za te wspólne dwa lata , były wzloty i upadki , raz lepiej raz gorzej ale zawsze byłyście i dla każdego dobre słowo się znalazło. Cieszę się i liczę na spotkanie na żywo w licznym gronie abyśmy mogły się powygłupiać poprzytulać i śmiać śmiać śmiać :-):-)
Filipciu i Bubbles :* :* :*
reklama
Podziel się: