reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gwiazdka-potrawy,prezenty ... rok po roku ;-)

reklama
Paula ja identycznie tak sobie czytam te życzenia, łzy wruszenia zaczynają płynać mi po twarzy nagle doszłam do Hope kupy i parsknęłam śmiechem, a mąż do mnie z babami ładu nie dojdziesz najpierw ryczy, zaraz śmiech:-D

haha hope M stwierdził, że twój piernik jest gówniany ;))) tak, żeby nie było nadzbyt świątecznie :-D swoja droga musze nadrobic przy stole, bo chwilę mnie nie było :tak:

no własnie..
.co do karpia.. to żadna nie przyniosła na stół...

a ze nas az tyle to ładnie postawię dwa karpiki , żeby dla każdej starczyło...
choć sama za karpiem nie przepadam :-p
z6096784X,Takiego-karpia-tuz-przed-Wigilia-juz-nie-przygotujemy-.jpgkarpik.jpg

Boziu łzy szczęcia i radości stanęły mi w oczach jak patrzyłam i czytałam to wszystko :*
Anciu :* kocham Cię szczególnie za to co napisałaś:*

ja was najmocniej przepraszam ale nie dałam rady wcześniej wejść :-( ale to nic i tak się cieszę i chcę Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia ! Wszystkiego najlepszego , najpiękniejszego i najwspanialszego !!! życzę zdrowia i ciepła rodzinnego abyście zawsze czuły się potrzebne i kochane , aby Wasze dzieci i mężowie doceniali to że jesteście zawsze i wszędzie i odwzajemniali się piękną miłością :*

Dziękuje Wam wszystkim za te wspólne dwa lata , były wzloty i upadki , raz lepiej raz gorzej ale zawsze byłyście i dla każdego dobre słowo się znalazło. Cieszę się i liczę na spotkanie na żywo w licznym gronie abyśmy mogły się powygłupiać poprzytulać i śmiać śmiać śmiać :tak::-):-)

Filipciu i Bubbles :* :* :*

reklama
Do góry